Selçuk Haber

Selçuk’ta uyuşturucu operasyonu

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. 

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekipleri eş zamanlı yaptıkları uyuşturucu madde kullanımı ve satışı ile ilgili operasyon düzenledi.

Selçuk’ta yedi ayrı ev ve işyerine düzenlenen Operasyonda beş kişi gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edildiler. Mahkemece soruşturmaları tamamlanan şahıslardan biri tutuklanıp Cezaevine gönderilirken, ikisi denetimli serbestlikten olmak üzere dört kişinin serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirleri Uyuşturucu kullanımı ve satışı ile ilgili ilçede geniş çaplı ev ve işyerlerine eşzamanlı operasyon düzenledi. Selçuk’ta 7 Ayrı ev ve işyerlerine düzenlenen operasyonda S.K, Z.S, F.T, M.B ve M.T polis tarafından gözaltına alındılar. Operasyon kapsamında yapılan aramada 13 adet uyuşturucu madde içmekte kullanılan düzenek, bir miktar kristal uyuşturucu maddesi ve bir miktar içime hazır esrar maddesi ele geçirildi.

Selçuk Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen 5 kişiden biri tutuklandı. Mahkemece tutuklanan Z.S İzmir Aliağa Şakran Cezaevine gönderilirken 2’si denetimli serbestlikten olmak üzere 4 kişinin serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Exit mobile version