Selçuk Haber

Selçuk’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

minibuste_sikisan_soforu_itfaiye_ekibi_kurtardi2İzmir’in Selçuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralanan minibüs şoförü araç içinde sıkıştı, yaralanan Eyüp Ersöyleyen itfaiye ekipleri ve AKS ekiplerinin hummalı çalışması araçtan sonucu çıkarıldı.

Kuşadası-Selçuk dolmuş hattında şoförlük yapan Eyüp Ersöyleyen yönetiminde ki  09 M 4016 plakalı minibüs ile Ahmet Kaya yönetiminde ki 35 T 4458 plakalı otomobil Selçuk Yeni Hal Binaları kavşağında çarpıştı. Kazada minibüs şoförü Eyüp Ersöyleyen ağır şekilde yaralandı.

Kaza 12.30 sıralarında İzmir-Aydın yolu üzerinde Selçuk Hal binaları kavşağında meydana geldi. 09 M 4016 plakalı minibüsü ile Hal binaları kavşağından dönmek isteyen Eyüp Ersöyleyen(53)  ile Selçuk İzmir istikametinde ilerlemekte olan 35 T 4458 plakalı otomobil şoförü Ahmet Kaya(20) ’nın kullandığı araç hal binaları kavşağında çarpıştı.  Çarpmanın etkisi ile minibüs devrildi. Hurdaya dönen 35 T 4458 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Kaya kendi çabası ile araçtan çıktı. Kaza da ağır yaralanan minibüs şoförü Eyüp Ersöyleyen ise araçta sıkıştı. Çevrede ki vatandaşların durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirmesi ile olay yerine gelen ekipler Eyüp Ersöyleyen’i aracın kapısını keserek içinden hummalı bir çalışma sonucu çıkardılar.

Hayati tehlikesi bulunan Eyüp Ersöyleyen İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle Selçuk-İzmir karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Not: Saat 19.25 itibari ile Eyüp ERSÖYLEYEN’in durumu ciddiyetini koruyor ve halen yoğun bakımda yatmakta. Eğer yoğun bakımda yapılan müdahalelere cevap verirse kendisi ameliyata alınacak.

 

Exit mobile version