site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Tiyatro seyirci sayısı 15 bini aştı

Selçuk’ta Tiyatro seyirci sayısı 15 bini aştı
14.02.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Tiyatrosu tarafından düzenlenen “6 Gün 6 Oyun” Projesi 12 Şubat Pazar akşamı oynanan “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunla son buldu. 7 – 12 Şubat tarihleri arasında Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda çocuk ve yetişkin oyunlarıyla Selçuklu tiyatroseverlerle buluşan Selçuk Belediye Tiyatrosu izleyenlerden tam not aldı.

Genel Yönetmeliğini Erol Namdar’ın yaptığı Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Tiyatro Topluluğu bugüne kadar 40’tan fazla oyunla 15 bini geçen izleyici kitlesiyle buluştu. Son olarak “6 Gün 6 Oyun” Projesiyle Acil Servis, Öksüz Kız, Midas’ın Kulakları, Duvar, Zıpır Ali’nin Lambası, Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunları sahneleyen Selçuk Belediye Tiyatrosu, yeni oyunlarıyla Selçuklular’ı tiyatro ile buluşturmaya devam edecek.

Selçuk’a sanatı sevdirdiler

“ 6 Gün 6 Oyun” Projesi “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunun sahnelenmesiyle son buldu. Oyunu izleyenler arasında yer alan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı tiyatronun bir gönül işi olduğunu belirterek; Selçuk Belediye Tiyatrosu’nda rol alan arkadaşlarımız büyük bir emek veriyorlar, kendi gayretleriyle oyun çıkartıyorlar. Ben her zaman Erol Namdar’ı diğer arkadaşlarımıza örnek gösteriyorum. Çünkü bu iş gönül işi, eğer azmederseniz; eğer bir şeyleri seviyorsanız arkasından başarı geliyor. Erol Namdar ve arkadaşları bu işe gönül verdi. Gerçekten de ekip olarak başarılı bir performans sergilediler. 6 Günde 6 değişik oyunu ortaya koymak, büyük bir cesaret ister. Kendilerini tebrik ediyorum. Selçuk’a, insanımıza sanatı sevdirdikleri için Erol Namdar ve ekibine gönül dolusu teşekkür ediyorum” dedi.

Tiyatromuza bekliyoruz

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başta olmak üzere Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına verdikleri desteklerden dolayı topluluk adına teşekkürlerini ileten Yönetmen Namdar ; “ Daha önce çeşitli sebeplerle oynayamadığımız oyunları 6 gün içerisinde sahneledik. Gerek çocuklar, gerekse yetişkinler için sahneye koyduğumuz oyunlarımıza gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Tiyatroya ilgisi olan, gönül veren tüm Selçuklular’ı Belediye Tiyatrosu’na bekliyoruz” dedi. Namdar konuşmasında, ilçe merkezinde sergileyecekleri yeni oyunlarını Selçuk’un mahallelerinde de sahneleyeceklerinin altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.