Selçuk Haber

Selçuk’ta Kask Uygulamasında % 80 Başarı Sağlandı

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Motosikletlerde Kask Uygulaması Eğitimi Eylül ayı Sonuna Dek Devam Edeceği ve Ekim ayında Yaptırımlar Başlayacağı söylendi.

Bunun yanında 1 Eylül 2012 tarihinde başlattığımız 14 gündür devam eden motosikletlerde kask ve kuralların tam olması uygulaması devam ediyor.  14 günde %80 kask takılmasına ulaştık. Bu konuya önem veren kask takan kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eylül ayı boyunca bu konuda ki bilgilendirme ve eğitim çalışmalarımız sürecektir. 1 Ekimde eğitim bitecek, uymamakta ısrar edenlere idari yaptırımlarımız başlayacaktır. Durdurduğumuz motosikletlilerin yüzüne karşı işlemleri yapılacak, kaçanların da plakasına işlemler yapılacaktır.

Kask ve kuralları tam motosiklet kullan uygulamasında, motosikletlerle dağıtım yaptıran işverenlerimize özellikle sesleniyorum (su, tüp gibi dağıtım yapanlara) Eksiksiz motosikletlere ve sürücülerine, iş yerlerine cezai işlem uygulanacaktır. Bir de bu dağıtımı yapan arkadaşlar kestirme olsun diye kaldırımları işgal ediyorlar. Yayalar çok huzursuzlar. Bu yanlışlarda affedilmeyecektir.

Bizim tek amacımız, huzurlu Selçuk, mutlu Selçuk halkı olsun diyoruz. Bu konuda basına teşekkür ediyoruz. Yanımızda yer aldı. Sesimizi duyurdu, hep yanımızda görmek istiyoruz’’ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Exit mobile version