site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Vefat Etti

Selçuk’ta Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Vefat Etti
06.11.2012
A+
A-

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün acı günü. İlçede görevli polis memuru Levent Ulusu (41), gece uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Polis memuru Levent Ulusu için, yarın saat 11.00’de İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenleneceği açıklandı.

Bir süreden beri böbrek hastası olan ve haftanın üç günü diyaliz ünitesine giren Levent Ulusu’nun, bu hastalık nedeniyle kalp yetmezliği rahatsızlığı yaşadığı öğrenildi. Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi’nde görev yapan 20 yıllık genç polis memuru Levent Ulusu’nun, evli ve iki erkek çocuk babası olduğu, 13 yıldır Selçuk’ta görev yaptığı öğrenildi.

Polis memuru Levent Ulusu için yarın saat 11.00’de Selçuk Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenleneceği, daha sonra Tahsin Ağa Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Selçuk Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

YORUMLAR
  1. eşref ulaş dedi ki:

    LEVENT KARDEŞİM VAKİTSİZ AYRILIŞINLA BÜKTÜĞÜN BOYUNLARDAN AKAN GÖZYAŞLARINI GÖREN GÖK YÜZÜ DAHİ DEFİN İŞLEMİNDEN SONRA SENİN İÇİN GÖZ YAŞINI GİZLEYEMEDİ.GÜNDÜZ AĞLAMAYA UTANIP GECE BÜTÜN HÜZNÜYLE AĞLADI.. SEN Kİ BİZ EMNİYET TEŞKİLATININ EN KIYMETLİ KARDEŞİSİN BİZİ ÇOK ÜZDÜN ANCAK BEDENİN BU DÜNYADAN GÖÇMÜŞ OLSADA RUHUNUN SEVDİKLERİNLE BİR ARADA OLDUĞUNU BİLİYORUZ… ALLAH(CC) MEKANINI CENNET EYLESİN RABBİM RAHMET VE MERHAMETİ İLE MUAMELE EYLESİN GERİDE KALANLARINA SABRI CEMİL HSAN EYLESİN

  2. Nezahat Tetik dedi ki:

    canım yiğenim hasret gittik birbirimize ama öbür dünyada yine birlikte olacagız.Kimselere kıymazdın,kimseleri kırmazdın sen cok farklı cok özel bir insandın Levent’im..Teyzen kurban olsun sana.. Mekanın cennet ruhun Şad Olsun dualarımız seninle kuzummm….

  3. Nazan ÇEMREK dedi ki:

    Abilerin hası bitanesi az gördüğüm ama cok sevdiğim bir tanecik teyze oğlum;ilk defa birinin ölümü bu kadar acı verdi kalbime ilk defa anladım ki ölüm denen şey bir nefes kadar yakınmış..Ansızın yakalarmış.. Bunu bu yaşıma kadar anlayamamışım ne yazık..Ne kadar uzakta olsanda sen bizim kanımız canımızdın..HER DAİM DE ÖYLE KALACAKSIN.MEKANIN CENNET OLSUN….

  4. Mustafa SAYGILI dedi ki:

    Cok Değerli bir kardesimizi kayip ettik. Allah geri kalanlarına yardım etsin.

  5. Alper ULUSU dedi ki:

    Cocuklugumuz birlikte gecti
    Iyi yürekli dayi oglu…mekanin cennet olsun….allah rahmet eylesin..