Selçuk Haber

Selçuk’ta İntihar Girişimi

İzmir’in Selçuk İlçesinde bir kişi kendisine ait av tüfeği ile intihar etti.

Olay; Bugün 14.30 sıralarında Selçuk Efes Havaalanı arkasında bulunan bir çiftlikte meydana geldi. Havaalanı arkasında bulunan bir arazi de çiftçilik yapan Bekir Kaya (74 yaşında) henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çenesine dayadığı av tüfeği ile yaşamına son vermek istedi.

Tüfeğini ateşleyen Bekir Kaya’nın olay yerinde kanlar içinde yere yığılmasını gören ailesi ve komşuları hemen 112 Acil Servis Görevlilerini ve güvenlik güçlerini durumdan haberdar ettiler. 112 Acil servis ekiplerinin özverili müdahalesi ve Selçuk-Efes Jandarma Komutanlığında ki güvenlik güçlerinin gayreti ile ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Aşırı kan kaybı olan ve hayati tehlikesi devam eden Bekir Kaya için İzmir’den ambulans helikopter çağrıldı. Olay yerinden alınan Bekir Kaya Selçuk 112 Sağlık Ekiplerince Selçuk-Efes Havaalanına getirildi. Kısa bir süre sonra gelen ambulans helikopter ile Yeşilyurt Devlet Hastanesine kaldırılan Bekir Kaya’nın hayati tehlikesi devam ediyor.

Bu arada Cuma namazının ardından Selçuk’ta arkadaşları ile sohbet eden Bekir Kaya’nın arkadaşlarından helallik istediği de öğrenildi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturmanın Jandarma tarafından sürdürüldüğü öğrenildi.

BEKİR KAYA AMBULANS HELİKOPTER İLE İZMİR YEŞİLYURT HASTANESİNE BÖYLE GÖTÜRÜLDÜ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PgV4bbaYUx4&feature=plcp[/youtube]

Exit mobile version