Selçuk’ta Hayat Boyu Öğrenme Sergisi Açıldı
Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Yıl Sonu Sergisi”nin açılışına katıldı.
Yıl boyunca kursiyerlerin emek vererek hazırladığı çalışmaların sergilendiği etkinlikte, sanat ve el emeği ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergide toplam 198 kursiyerin hazırladığı eserler yer alırken; resim, epoksi sanatı, mozaik, turistik ve hediyelik eşya üretimi, nakış ile takı tasarımı gibi birçok farklı alandaki çalışmalar dikkat çekti.
Açılış programında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Bozkurt, kursiyerlerin yıl boyunca gösterdikleri özverili çalışmalara değinerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Sergiyi gezerek eserleri inceleyen Kaymakam Oğuz Alp Çağlar ise kursiyerleri ve usta öğreticileri tebrik etti. Hayat boyu öğrenmenin önemine vurgu yapan Çağlar, kurslarda ortaya konulan çalışmaların büyük bir emek ve başarı örneği olduğunu ifade ederek tüm katılımcılara başarılarının devamını diledi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sergi kapsamında el sanatlarından görsel sanatlara kadar birçok alanda üretilen eserler ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, kursiyerlerin yıl boyunca edindikleri bilgi ve beceriler de gözler önüne serildi.


