Selçuk Haber

Selçuk’ta Fuhuş Operasyonu

selcukta_fuhus_operasyonu_1Selçuk Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekipleri, ilçe merkezindeki bir pansiyona operasyon düzenledi.

Operasyonda 4’ü yabancı, yedi bayan ve dokuz erkek olmak üzere toplam 16 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Soruşturmanın tamamlanmasından sonra şahıslar serbest bırakılırken, yabancı uyruklu olan 3 kişinin de sınır dışı edildiği belirlendi.

Selçuk Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekipleri, İsabey mahallesinde faaliyet gösteren bir pansiyonda fuhuş yapıldığı yönündeki ihbarı değerlendirerek, arama kararı çıkarttı. Gece düzenlenen operasyonla işyerine baskın yapan Asayiş ekipleri, 16 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda ayrıca bir miktar içime hazır dişi Hint keneviri de ele geçirildi.

Söz konusu pansiyonun üç aylığına mühürlendiği ve işyeri ruhsatının iptali konusunda çalışmaların başlatıldığı verilen bilgiler arasında.

Operasyon sonrasında baskın yapılan pansiyona, Selçuk Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından 3 ay kapatma cezası verildi. Yapılan açıklama doğrultusunda operasyonlara ve fuhuşla mücadeleye devam edileceği bildirildi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

Exit mobile version