Selçuk Haber

Selçuk’ta eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 9 kişi yakalandı

Okulların açılması ile birlikte ilçede oldukça geniş güvenlik önlemlerini artıran ve bu konuda titiz bir çalışma yürüten Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde imal ve ticareti konusunda göz açtırmıyor. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliğine bağlı ekiplerin eş zamanlı yaptıkları Uyuşturucu madde imal ve ticareti ile ilgili operasyonunun yakalanan ve gözaltına alınan 9 kişiden 4’ü tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti ile ilgili geniş çapta araştırma yapan ve eşzamanlı operasyon başlatan Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliğine bağlı ekipler, 4 ayrı eve ve bir işyerine baskın yaptı. Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 5 Adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kılıç, 1 adet bıçak, toplam ağırlığı 94,86 gr esrar maddesi, 21,03 gr kristal maddesi, 161,94 gram şeffaf madde, 9 adet uyuşturucu madde içmede kullanılan bonğ düzeneği, 12 adet 9 mm MKE yapımı, 11 adet7,65 MKE yapımı dolu tabanca mermisi ele geçirildi. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan ve gözaltına alınan B.E (39), O.S (28), E.V (19), S.B (35), A,Ç (21), M.K (37), A.Ç (34), E.Y (35) ve H.K (35) emniyetteki işlemlerinin ardından Selçuk Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan B.E, O.S, M.K ve H.K tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şahıslar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Exit mobile version