Selçuk Haber

Selçuk’ta Duran Adam Eylemi Yapıldı

duranadam-selcukSelçuk’ta Atatürk Anıtı Önünde “Duran Adam Eylemi” Yapıldı. İzmir’in Selçuk ilçesinde 20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’da duran adam eylemi gerçekleştirildi.

Taksim gezi parkında yapılan son müdahale sonucu tüm yurtta başlayan protestolara destek vermek amacı ile ortaya çıkan ve yurdun geneline yayılan duran adam eylemi Selçuk ilçesinde de gerçekleşti. İzmir’in Selçuk ilçesinde 20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’da hükümet konağı yanındaki Atatürk anıtı önünde gerçekleşen duran adam eylemine (pasif direniş) çok sayıda Selçuklu yurttaş katıldı. Sosyal medya üzerinden haberleşilerek yapılan etkinlikte vatandaşlar saatlerce Birbiri arasında mesafe kalacak şekilde Atatürk’e yüzünü dönerek sessizce oldukları yerde hiç kıpırdamadan bekleyerek iktidarın baskıcı tutumunu protesto ettiler.

Selçuklu gençler ellerinde yıllardır hastane duvarlarında yer alan “Bayan Sus”  fotoğrafının üzerine Lütfen Tayyip yazılı sus işareti yapan hemşire fotoğrafını taşıdılar.  Başbakan Tayyip Erdoğan’a konuşarak ülkeyi daha da gerdiği ve artık susması gerektiğini hatırlatan Selçuk gençler bu fotoğraflarla Başbakana mesaj yolladılar.

HABER: AHMET ÇİPLİ (SELÇUK)

Exit mobile version