Selçuk Haber

Selçuk’ta Araç Park Yeri Sorunu Büyüyor

selcuk-otopark-sorunu (1)

Selçuk belediyesi zabıta ekipleri, şehir merkezindeki trotuar ve yaya kaldırımı üzerindeki park yasağı levhası bulunan yerlerde, park yasağı kurallarını ihlal eden sürücülere uyarı ve ikaz makbuzu kesiyor.

Diğer yanda şehir içi trafik akışının yoğun olduğu caddelerde trafik ekiplerince park yasağı bulunan yerlerde bilindiği üzere trafik polislerince trafik cezası kesilirken denetimlerde görevli memurlar tarafından yapılıyor. Yaz sezonunun yaklaşmasıyla yetkililer tarafından motosikletlerde kask uygulamasının geçen yaz sezonunda olduğu gibi yetkililer tarafından denetimlerin başlayacağı öngörülüyor. Bu çerçevede güvenlik açısından motosiklet sürücülerinin dikkatli olması, bundan böyle şehir merkezinde denetimlerin sıklıkla yapılacağı gelen duyumlar arasında.

Belediye Zabıta ekipleri ise şehir merkezindeki taşıt girmez levhalarının bulunduğu caddelerde denetim görevini başarıyla sürdürürken, İlçenin en büyük sorunlarından birisi olan park sorunu sebebiyle araç sahiplerinin de şehir içerisinde park yeri sıkıntısı yaşadıklarını dile getirmeleri konusunda yöneticilerden de çözüm üretmesini bekliyor.

Yaklaşan yaz sezonu nedeniyle çözülmesi acil bir sorun haline gelen şehir içi oto park sorunun yetkililer tarafından gündeme alınması konusunda Selçuk’ta yaşayan herkes çözüm bekliyor.

DHA / Veysel Erol – Mehmet Uyaroğlu

Exit mobile version