site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Selçuk’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
30.08.2014
A+
A-

kutlama2

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Selçuk’ta ta törenlerle kutlandı. Saat 09:00’da başlayan kutlama programına ilçedeki Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra siyasi partilerin başkan ve üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Selçuk Hükümet Konağı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Gökhan Yusuf Özdemir ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin konmasıyla başlandı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Üst teğmen Gökhan Yusuf Özdemir, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli bir asker ile İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından okunan şiirler sonrası kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle devam etti.

Kaymakamlık makamında tebrik ve katılımcılara sunulan ikram sonrası heyet daha sonra Selçuk Mezarlığındaki şehitliği ziyaret etti. Program Selçuk İlçe Müftülüğü adına törene katılan din görevlisinin okumuş olduğu Kur’anı Kerim ve dua ile program sona erdi.

kutlama

kutlama3

kutlama5

kutlama6

kutlama7

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDA Kİ PLAYER DEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.