site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta 1. Mastırlar Futbol Turnuvası Başlıyor

Selçuk’ta 1. Mastırlar Futbol Turnuvası Başlıyor
19.06.2015
A+
A-

MASTERLER HALK TURNUVASI

“Takımını Kur, Eğlenceye Katıl” sloganıyla futbol severleri buluşturacak olan Selçuk Çamlık Spor Kulübü ve Belevi Gençler Birliği Spor Kulübü, 1. Masterlar Halk Futbol Turnuvası düzenleyecek. 15 Haziranda başlayan başvurular, 13 Temmuzda sona erecek.

Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan turnuvaya sadece kendi futbol takımını kuran 35 yaş üstü sporcuların katılabileceği açıklandı. 15 Haziranda başlayan Turnuvanın son başvuru tarihinin 13 Temmuz Pazartesi günü olduğu hatırlatılırken, başvuruların amfi tiyatro altında yer alan belediye spor birimine yapılacağı bildirildi.

Selçuk Çamlık Spor Kulübü ile Belevi Gençler Birliği Spor Kulübünün ortak çalışmasıyla düzenlenecek olan bu turnuvada en büyük amacın orta yaş grubuna sağlıklı yaşam için onları spora teşvik etmek olduğuna dikkat çeken her iki kulübün başkanları Nazmi Yener ve Ramazan Açış, aynı zamanda turnuvanın başlamasıyla birlikte ilçede spor hayatına canlılık geleceğini ve yaz akşamlarında futbol keyfi yaşanacağını kaydettiler.

İsteyen Kurum ismiyle de takım kurabilecek

Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan turnuvanın maçları 20 Temmuz’da başlayıp Ağustos ayı sonlarında bitecek. Maçlar, Selçuk Belediyesi Tören Alanı’nda oynanacak.

Selçuklu vatandaşların takım kurarak katılabilecekleri turnuvada ayrıca kamu kurum ve kuruluşları da kendi kurumunun adını kullanarak takım kurarak katılabilecek.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Madem selçuk belediyesi katkılarıyla oluyor neden kişi başı 40 tl toplanıyor. Ve o paralar nereye gidiyor…

  2. cesur ses dedi ki:

    o paralar çamlık ve belevi spora gidecek arkadaşım.