Selçuk Haber

Selçuk’lulardan Sonra Torbalıların da Sevgisini Kazanmak İçin Yola Çıktı

Torbalı da Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Çiftçi’nin yerine atanan Uğur İhsan Azap dün görevine başladı. Azap ile Çiftçi’nin aynı dönemde aynı polis kolejinde okuduğu öğrenildi.

MENDERES ilçesine atanan Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Çiftçi’nin yerine atanan Uğur İhsan Azap dün görevine başladı. Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’ndan Torbalı’ya tayin olan Azap, ilçenin gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir bölge olduğunu belirtti. Torbalı’ya tayin olmakla mutlu olduğunu söyleyen Uğur İhsan Azap, “Selçuk ilçesinin Torbalı’ya komşu olmasından dolayı bilgi sahibiydim. Ancak ilçenin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum” dedi. Azap ile Çiftçi’nin aynı dönemde aynı polis kolejinde okuduğu öğrenildi.

‘ASAYİŞ OLAYLARINA ANTRENMANLIYIM’
DAHA önce 2 defa Çeşme, Malatya ve Ankara’da görev yapan Uğur İhsan Azap, Torbalı nüfusunun daha önce görev yaptığı Selçuk ilçesinin nüfusundan 3 kat daha fazla olduğuna dikkat çekti. Azap, “Selçuk’un nüfusu 35 bin, Torbalı’nın ise 130 bin. Dolayısıyla asayiş olayları daha fazla ama ben Çeşme’de görev yaptığım için bu duruma antrenmanlıyım. Çeşme’nin nüfusu yaz aylarında 1 milyonu buluyordu” diye konuştu. Aslen Bitlis’li olan Uğur İhsan Azap, evli ve 1 çocuk babası.

‘POLİS VE VATANDAŞ İLİŞKİLERİNE ÖNEM VERİYORUM’
EN önem verdiği konunun polis ile vatandaş arasındaki ilişkiler olduğunu söyleyen Azap, “Polis, halkına güvenlik hizmeti verebilme adına çalışıyor. Bu yüzden halkla ilişkiler konusuna büyük önem veriyorum. Polis vatandaş ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik önemli adımlar atacağız. Toplum Destekli Polislere büyük görev düşüyor. Ben de TDP’lere önem veriyorum. Takip ettiğim kadarıyla Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Bürosu oldukça aktif. Daha da aktif hale getireceğiz” dedi.

 ‘AHMET MÜDÜR İLE BİRLİKTE ÇALIŞTIK’
MENDERES’E tayin olan Ahmet Çiftçi’yi 1986 yılından bu yana tanıdığını dile getiren Azap, “Ahmet ağabeyim ile Selçuk ve Çeşme’de birlikte görev yapmıştık. Kendisini ilk İzmir Polis Koleji’nde tanımıştım. Kendisini sever ve sayarım. Birlikte görev yapamayacağımız için üzüldüm ama onun adına da sevindim” şeklinde konuştu.

Exit mobile version