Selçuk Haber

Selçuklu Sporcular Şampiyonluk İçin Antalya’da

plaj-futbol-takimi (1)

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 9- 15 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Plaj Futbolu Türkiye Finalleri’ne Selçuk Gençlik Spor Kulübü adına Selçuk Karması katılacak. Selçuk’un spor tarihinde ilk kez bir takımın katılımıyla gerçekleşecek olan plaj futbolu finallerine Antalya’nın Alanya ilçesi ev sahipliği yapacak.

Selçuk’u Antalya’da temsil edecek olan oyuncular Antalya’ya hareketleri öncesinde Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı ziyaret etti. Başkan Bakıcı; “ Sporun ve sporcuların gelişimi bizim için her zaman önemlidir. Gençlerimizin sportif faaliyetlerde daha fazla yer alarak, bu alandaki başarılarıyla bizleri gururlandırmalarını bekliyoruz” dedi. Futbolcular daha sonra başkan yardımcısı Dr. Bülent Cinel’i de ziyaret etti. Dr. Cinel ziyarette finale katılacak sporcu ve idarecilere başarılar dileyerek “sizlere güveniyoruz. Selçuk’u Alanya’da en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” dedi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleşecek olan Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Türkiye Finallerinde14 takım yarışacak. Daha önce Kuşadası Sevgi Plajı’nda düzenlenen plaj futbolu turnuvasında şampiyon olan Selçuk Karması şimdi de Türkiye Finalleri’nde Selçuk için yarışacak. Finalde ipi göğüsleyen takım ise Türkiye’yi Brezilya’da temsil edecek.

Selçuk Gençlik Spor Kulübü tarafından organize edilen Halk Futbol Turnuvası ve Plaj Futbol Turnuvası’na katılan oyuncular arasından seçilen 12 kişilik takım, 3 idari ve teknik sorumluyla birlikte Selçuk’u Antalya’da temsil edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Plaj Futbolu Turnuvası’na katılacaklarını belirten Selçuk Belediyespor Koordinatörü Harun Kutlu; “Hedefimiz Selçuk’u ve Selçuk sporunu daha iyi yerlere taşımak ve başarıdan başarıya koşmaktır” dedi.

Exit mobile version