site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Kadınlar Pazar Akşamı Hitit Otelde buluşuyor

Selçuklu Kadınlar Pazar Akşamı Hitit Otelde buluşuyor
30.01.2015
A+
A-

nilgün-celebi

Selçuk MHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 1 Şubat Pazar günü 18.00’de Hitit Otel de dayanışma çayı düzenliyor.

MHP Selçuk Kadın Kollarınca Hitit Otelde düzenlenecek çay etkinliğinde müzik ve çeşitli eğlence programları eşliğinde Selçuklu kadınlar stres atacaklar.

Ücretsiz olarak düzenlenecek birlik ve dayanışma çayında konuklara çeşitli yiyecek, içecek ve meyvelerde ikram edilecek. Canlı müzik eşliğinde eğlenecek olan konuklar arasından yapılacak olan çekiliş ile 400 adet hediyede sahibini bulacak.

Yapılacak olan Selçuklu Kadınlar Ses Veriyor dayanışma çayı ve yemeği hakkında görüşlerini aldığımız Selçuk MHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Çelebi şunları söyledi; “Bu organizasyonda maksatlarının tanışmak ve samimiyetleri arttırmak, birlik ve beraberliği tesis etmek, beraber çalışmak için aynı hedefe doğru birlikte yürümek olduğunu” söyledi.

Selçuk MHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Çelebi; “Bizler kadınlar olarak ülke meselelerine kayıtsız kalamayız. Bu bakımdan bayanlar olarak kendimize güvenelim. Tüm Selçuklu bayanlardan bizlere aktif olarak destek vermesini ve çalışmalarımıza katılmasını istiyorum. Meselelere hep birlikte koşalım ve çözüm yolları arayalım. İlçemiz için ne gibi çalışmalar yapmalıyız, çözüm yolları için fikir üretmeye davet ediyorum. Yozlaşmış ve kimliğini kaybetmiş taklitçi zihniyetlere karşıyız. Kendi öz benliğimize bağlı ve saygılıyız. Çağdaş insanlar olmak istiyoruz. Yabancı kültürlerden ilham alan kadın hareketlerine karşıyız. Fikrimizin özü, biz olarak kalmak, fakat aynı zamanda çağın gerçeklerinden kopmamak durumundayız. Bu vesile ile tüm Selçuklu bayanları 1 Şubat Pazar günü saat 18.00 da Hitit Otel de yapılacak etkinliğimize bekliyorum. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim” dedi.

Not: Araçlar Pazar Günü Saat 17.00’dan İtibaren MHP İlçe Binası Önünden Kalkacaktır.

cekilis-malzemeleri

REKLAM-kadinlar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.