site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu çocuklara tiyatro zamanı

Selçuklu çocuklara tiyatro zamanı
04.11.2018
A+
A-

Kültür ve sanat kenti Selçuk’ta çocuklar için yeni bir tiyatro etkinliği düzenleniyor. Arkadaşım Ben Geldim adlı Tiyatro Oyunu Selçuk’un merkez ve mahallelerinde çocuklarla buluşuyor. Dizi ve sinema oyuncusu Gülnihal Demir ve Zafer Kaya’nın rol aldığı “Arkadaşım Ben geldim” adlı oyun teknoloji bağımlığıyla mücadeleyi konu alan bir müzikli dans oyunu olarak Selçuklu çocukların karşısına çıkacak. Oyunun ilk gösterimi 5 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da Belevi Mahallesi’nde yapılacak.

Kültür ve sanat kenti Selçuk’ta kültürel etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Bu kez de Selçuklu çocuklar tiyatro oyunu ile buluşuyor. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın Selçuklu çocuklara armağanı olan “Arkadaşım Ben Geldim” adlı oyun 5 Kasım Pazartesi günü saat 10.00 Belevi Mahallesi, saat 13.00’de Zeytinköy Mahallesi’nde, 6 ve 8 Kasım tarihlerinde Efes Tiyatro Salonu’nda (10.00- 13.00) 7 Kasım’da Acarlar Mahallesi (09.30) , Çamlık Mahallesi’nde (11.00) ve Gökçealan Mahallesi’nde (13.30) sahnelenecektir.

Dizi ve sinema oyuncusu Gülnihal Demir ve Zafer Kaya’nın rol aldığı “Arkadaşım Hoş geldin” adlı oyun ücretsiz olup oyunun sahneleneceği yer ve saatler ile ilgili ayrıntılı bilgi Selçuk Belediyesi sosyal medya hesapları ve internet sitesinden alınabilecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.