site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Travel Turkiye İzmir Fuarında Tanıtıldı

Selçuk Travel Turkiye İzmir Fuarında Tanıtıldı
12.12.2012
A+
A-

Bu yıl kapılarını 6. Kez açan İzmir Travel Turkey Turizm Fuarı sona erdi. 4 gün süren turizm fuarı renkli görüntülere sahne olurken, açtığı stantla fuarın yıldızları arasında yer alan Selçuk Ticaret Odası 4 gün boyunca fuarda etkin ve başarılı bir tanıtım gerçekleştirdi.

Travel Turkey Turizm Fuarı’nı değerlendiren Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı fuar hakkında şunları söyledi; ‘‘İletişim ve ulaşım teknolojilerindeki yeniliklere paralel olarak Turizm, dünyamızın en hızlı gelişen sektörlerinden biri olup,  istihdam ve milli gelire ciddi katkılar sağlamaktadır. İnsanların dinlenme, gezme, ziyaret etme, farklı kültürleri ve insanları tanıma gibi ihtiyaçlarına cevap veren turizm, uluslararası ilişkileri güçlendirmesinin yanı sıra dünyadaki barış ortamının sağlanmasına da hizmet etmektedir. Son yıllarda turizm alanında yapılan yatırımlar ülkemizin dünya turizm faaliyetleri içerisindeki konumunu güçlendirmiş ve ülke kalkınmasında çok önemli rol oynamaya başlamıştır.

Bilinen tarihi M.Ö.6000 yıllarına kadar uzanan dillerin, dinlerin, kültür ve uygarlıkların buluştuğu   noktada bulunan Selçuk İlçesi; Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, St. Jean Kilisesi ve Mezarı, Artemis Anıtı, Ayasuluk Kalesi, Belevi Mouseleum’u, Pamucak Sahili, Şirince Köyü, Çamlık Lokomotif Müzesi ve Pamucak Kavşağında bulunan Çetin Maket Köyü  gibi tarihi, arkeolojik, turistik ve kültürel değerlere sahiptir. Bizim vazifemiz de bu güzel ilçemizi dünyaya en iyi şekilde tanıtmaktır’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.