Selçuk Haber

Selçuk Ticaret Odasından İftar Yemeği

selcuk-ticaret-odasi-iftar-yemegi-www.selcukhaber (2)

Selçuk Ticaret Odasının İftar Yemeğinde Büyük Bir Kaynaşma Oldu. Yemekte tüm siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları bir araya geldi.

Selçuk Ticaret Odası’nın yeni seçilen yönetimi Pamucakta’ki Sürmeli Otelde İftar yemeği verdi. Üyelerinin yanı sıra davetli olan siyasi partililer, İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ve bazı bürokratlar katıldılar.

Selçuk Ticaret Odası’nın iftar yemeğinde konuşan Oda Başkanı Koray YOLCU bildiğiniz gibi seçimleri geride bıraktık. Bembeyaz bir sayfa açarak göreve başladık. “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ” Sloganını kendimize ilke edindik. Hepimiz bir gemideyiz. Selçuk ticaret hayatına yeni bir soluk getirmek ve dinamizm kazandırmak için kolları sıvadık. Bu gece de iftar yemeğinde bu güzel birlikteliği sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz “ dedi.

İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ise yapmış olduğu konuşmada hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Böyle güzel ve anlamlı bir gecedeki yemekte sizleri bir arada görmek beni çok mutlu etti. Oda görevlilerine teşekkür ediyorum. Afiyet olsun dedi.

HABER: DHA VEYSEL EROL SELÇUK

FOTOĞRAFLAR: NAFİ TURAN (www.selcukhaber.com)

Exit mobile version