site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Selçuk Ticaret Odası TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti
15.07.2013
A+
A-

selcuk-ticaret-odasi-tobb-ziyareti (4)

Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynel Kırıtak, Yönetim Kurulu üyeleri Alparslan Coşkun, Murat Tabak ve İlkan Gülgün’den oluşan Selçuk Ticaret Odası heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu: “Genç, Dinamik ve Tecrübeli Ekip Başarılı İşlere İmza Atar”

Selçuk’un turizm ve tarımda çok önemli bir ilçe olduğuna dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, Koray Yolcu’nun başkanlığında oluşan genç, dinamik ve tecrübeli ekibin başarılı işlere imza atacağını dile getirdi. Hisarcıklıoğlu Efes gibi bir markayı barındıran Selçuk gerek turizm de gerekse tarımsal üretim çeşitliliğiyle büyümeye aday ilçelerimizin başında geliyor. Doğru projelerin hayata geçirilmesinde katkımız olursa bundan ancak memnuniyet ve gurur duyarız. Başkan Koray Yolcu ve ekibini gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yolcu: “Odalar Birliğinin Desteği Selçuk İçin Çok Önemli”

Ticaret Odası başkanı Koray Yolcu TOBB’un ülkemizin ticaret ve sanayi hayatının gelişmesinde öncü bir kurum olduğunu belirten konuşmasında üst kurum olarak TOBB’un desteğinin Selçuk için önemine dikkat çekti. Koray Yolcu “Sayın Başkanımız ile işbirliği yapmaktan büyük keyif alacağız. Onun bilgi ve tecrübelerinden yararlanacağız. Bizim de kendisinden isteklerimiz olacak. Bölgemiz yararına olacak çalışmalarda kendisini yanımızda görmekten memnuniyet duyarız” diye konuştu.

selcuk-ticaret-odasi-tobb-ziyareti (2)

EGE BÖLGESİ İSTİŞARE TOPLANTISI

TOBB İkiz Kuleler’de TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen Ege Bölgesi İstişare Toplantısında bölgenin sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra ülke ve dünya ölçeğindeki ekonomik gelişmeler de masaya yatırıldı.
 
TOBB tarafından düzenlenen Ege Bölgesi İstişare Toplantısına katılan Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu,  hem Hisarcıklıoğlu ile hem de Ege Bölgesindeki oda ve borsa başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

TOBB’un çalışmalarına ilişkin oda ve borsa başkanlarına bir sunum yapan Hisarcıklıoğlu, TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu vurgulayarak, “oda sistemini biz Avrupa’dan değil, Avrupa bizden aldı. Dünyaya oda sistemini tanıtan biziz. Tarihimizde ahilik sistemi ile başlıyor. Ahilik 12. Yüzyılda, lonca sistemi 15. Yüzyılda başladı” dedi.

Zengin olmak için girişimci sayısının artırılması gerektiğine dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, hem zenginleşmek hem de her yıl iş piyasasına katılan 750 bin gence iş sahası açabilmek için girişimciliğin şart olduğunu vurguladı. Hisarcıklıoğlu, özellikle kadın ve genç girişimciler üzerinde durdu.

selcuk-ticaret-odasi-tobb-ziyareti (1)

selcuk-ticaret-odasi-tobb-ziyareti (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.