Selçuk Haber

Selçuk MHP İlçe Teşkilatı Görevden Alındı

MHP’de Akşener’in kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesiyle başlayan hareketlilik İzmir’e de sıçradı. Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür görevinden alındı..
İzmir’in en başarılı ilçe başkanlarından biri olan Levent Görür’ün görevden alınması ilçe kamuoyunda ve partililer arasında büyük bir şok yarattı. Birçok Ülkücü ise sosyal medya üzerinden bu duruma tepki gösterdi. Selçuk MHP’de yeni ilçe başkanının kim olacağı ve ne zaman atanacağı ise henüz bilinmiyor.

MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı oluşturulan muhalefet ve imza hareketinin içinde yer alan Meral Akşener ile beraberinde 4 kişi geçtiğimiz günlerde kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.
Akşener’in yanında Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç’in de parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasının uygulanması talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kuruluna sevklerine karar verilmesinin ardından teşkilat hareket geçti.
İl ve ilçe teşkilatlarında imzacılara karşı bir başlatılan hareket geçtiğimiz gün Antalya’da çok sayıda teşkilatın feshedilmesinin ardından İzmir’e de sıçradı.

İzmir’de 5 ilçe teşkilatının feshedilmesine karar verildi. Genel Merkez tüzüğün 34.maddesini dayanak gösterek Selçuk, Karaburun, Urla, Tire ve Menderes teşkilatlarının feshedildiğini açıkladı.

Exit mobile version