site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Meslek Yüksekokulu 29 Ekim’de Hazır

Selçuk Meslek Yüksekokulu 29 Ekim’de Hazır
30.09.2014
A+
A-

selcuk-myo (2)

Dokuz Eylül Üniversitesi Selçuk Meslek Yüksek Okulu inşaatı tamamlanma aşamasına doğru hızla ilerliyor. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, beraberindeki mahalle muhtarları ile birlikte okulun inşaatını yerinde gezdi ve ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Bakıcı, okulun 29 Ekim’de peyzajıyla birlikte çevre düzenlemesi tamamlanmış bir şekilde geçici kabulünü yapacaklarını duyurdu.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı beraberindeki mahalle muhtarları ile birlikte haftanın ilk gününde inşaatı devam eden Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nu gezdi. Yüklenici firma yetkililerinden Müteahhit Emrah Turan ve Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürü İbrahim Bakım’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı, inşaatın tamamı gezdi.

İnşaat alanını gezdikten sonra durum değerlendirmesi yapan Başkan Bakıcı, okulun inşaatının büyük bir kısmının tamamlandığını belirterek; “Okul inşaatı bittiği zaman gerçekten de ihtişamlı güzel bir yüksek okula kavuşacağımız ortaya çıkıyor. Okulumuzun inşallah 29 Ekim’de peyzajıyla birlikte çevre düzenlemesi tamamlanmış bir şekilde geçici kabulünü yaparız diye düşünüyorum” dedi.

Artık Selçuk’un kaybedecek yıları olmadığına vurgu yapan Başkan Bakıcı; “Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde bu aylarda çok daha hareketli bir döneme gireceğiz. Öğrencilerimizi hep birlikte burada cıvıl cıvıl olacağını, artık eğitime başlamış olarak göreceğiz” dedi.

Altı bölümle eğitim verecek olan yüksek okulda ilk olarak 480 öğrencinin eğitim alacağını hatırlatan Başkan Bakıcı, iki yılda 960 öğrenciye ulaşacaklarını, ikinci öğretimi de alarak 960’ı 1800’e çıkarmayı hedeflediklerini, iki-üç yıl içerisinde burada 2 bin öğrenciye eğitim verileceğine inandığını, bunun da oldukça önemli bir aşama olduğunu kaydetti.

Somut olarak okulun Selçuk’a hem sosyal aktiviteler açısından, hem ekonomik getirisi açısından önemli sonuçlar doğuracağına inandığını belirten Başkan Bakıcı; “Selçuk halkı bunu biliyor zaten, hatta Selçuk halkı bunu bizden daha fazla istiyor” diyerek Meslek Yüksekokulunun Selçuklulara hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

selcuk-myo (1)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Üç gün üç gece süren bir açılış yakışır artık.

  2. Anonim dedi ki:

    bak işte vefa yaptı sen aç mutlu olursun selcuga üniversite kazandırdım diye. emek hırsızlığı bu başka bişey değil

  3. Anonim dedi ki:

    helal olsun hepsine

  4. YABANCI dedi ki:

    minikkkkkkkk ;))