Selçuk Haber

Selçuk Lisesi’nin Geçmişi Kent Belleğinde

selcuk lisesi - Kopya

Selçuk’un en eski lisesi Selçuk Lisesi’nin geçmişi ile ilgili Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği ile birlikte çok özel bir sergi düzenliyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen sergi “55 Yıllık Bir Başarı Öyküsü: Selçuk Lisesi” başlığı ile açılacak. Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği ile Selçuk Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ortak çalışması olan sergide Selçuk Lisesinin eski öğrenci ve öğretmenlerinin fotoğrafları, eğitim gereçleri, spor ve müzik aletleri, kıyafetler sergilenecek. Sergide ayrıca Selçuk Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı belgeselin de gösterimi yapılacak.

Kendisi de Selçuk Lisesi mezunlarından olan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Birçok Selçuklunun eğitim gördüğü Selçuk Lisesi ile ilgili hepimizin anılarını tazeleyecek bu sergiye tüm Selçukluları davet ediyorum” dedi. “55 Yıllık Bir Başarı Öyküsü: Selçuk Lisesi” sergisi 19 Mayıs Pazar günü saat 17.30’da Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleğinde açılacak ve haziran sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

Exit mobile version