Selçuk Haber

Selçuk Lisesi Mezunları Derneğinden Ziyaretler

selcuk-lisesi-mezunlari (1)

Selçuk Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Emniyet Müdürünü makamlarında ziyaret ettiler.

Selçuk Lisesi Mezunları Derneği başkanı İrfan Yıldız ve Dernek üyeleri Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı’yı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı İrfan Yıldız dernek kuruluşu hakkında Boyacı’ya bilgi verdi. Amaçlarının sadece Selçuk Lisesi mezunlarının buluşup anılarını paylaştıkları ortamlar yaratmak olmadığını, Selçuk’u bir eğitim ve üniversite kenti haline getirebilecek bütün proje ve çalışmalara destek vermek, başarılı fakat dar gelirli öğrencilere burs sağlamak, Selçuk’ta okumaya gelen öğrencilerin problemlerine yardım ve çözüm önerileri getirmek olduğunu söyledi.

Kaymakam Ayhan Boyacı da dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Eğitimle ilgili bir derneğin kurulmasından, güzel amaçlar etrafında toplanan bir ekibin varlığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Boyacı.

Türkiye’nin ancak ve ancak eğitimle kalkınacağını bu nedenle böyle derneklerin faaliyetlerinin toplumun tüm kesimlerine hitap edecek şekilde yayılması ve öneminin anlatılması gerektiğini söyledi. Ayrıca derneğin kendilerini ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu, hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Daha sonra dernek üyeleri Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı da makamında ziyarette ettiler.

Belediye Başkanı Bakıcı, dernek yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konu Selçuk ve eğitim olunca hepimiz, birbirimizi ötekileştirmeden, doğruların yanında yer almalıyız. Eksikliklerimizden ziyade artılarımızı paylaşarak, çoğaltarak özlediğimiz Selçuk’a ulaşabiliriz dedi. Kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakıp Selçuk’un kalkınması için neler yapabiliriz onları konuşmalı onları tartışmalıyız.

Dernek başkanı İrfan Yıldız’ın Başkan Bakıcı’ya Atatürk İmzalı kalem takımı hediye etmesinden sonra Bakıcı, inşallah bu kalem ile Atatürk’e layık hizmetlere, O’nun gösterdiği çağdaş ve uygarlık düzeyine ulaşacak çalışmalara imza atarız diyerek teşekkür etti.

Dernek yönetim kurulu üyeleri daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er’i makamında ziyaret ettiler. Derneğin kuruluş amacı hakkında başkan İrfan Yıldız’dan bilgi alan emniyet Müdürü Er, sivil toplum kuruluşlarının medeni toplumların ayrılmaz bir parçası olduğunu, bu nedenle böyle bir derneğin kurulmasından ve kendilerini ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.
Haber: Mehmet Uyaroğlu

Exit mobile version