Selçuk Haber

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Çankaya İzmir’e Atandı

selcuk-emniyet-mudurlugu

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne Atandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğünde 4 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün görev yerleri değişti. Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Fatih Çankaya İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne Atandı.

Türkiye genelinde görevlerinden alınan İl Emniyet Müdürlerinin görev yerleri değişirken, yaklaşık bir yıldır Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’nın da İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil Güzel’in Adnan Menderes Havalimanı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne atanması üzerine, Selçuk İlçe Em. Müdürü Çankaya İzmir Terörle Mücadele şube Müdürlüğüne getirildi.

Selçuk’ta Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren İlçe Em. Müdürü Çankaya göreve başladığı gün itibariyle basına verdiği demeç üzerine telefon numarasının yirmi dört saat halka açık olduğunu belirtmiş olması dolayısıyla halk arasında yapılan konuşmalarda değişik yorumlara neden olmuştu. Daha sonra halkın desteğini de alan Çankaya bu çerçevede başarılı operasyonlara imza atmış ve yaptığı huzur toplantılarıyla halkın da görüşlerini alarak hem kurum çalışanlarını hem de toplum içerisinde yaptığı hizmetlerle İlçede huzur ortamı yaratmıştı.

Alınan bilgiler doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Selçuk Em. Müdürü olarak Şahin UĞURER’in atandığı, halen İlçe Em. Müdür Muavinliği görevini yürüten Oğuzhan Şahin’in de görevine devam ettiği belirlendi.
Haber: Mehmet UYAROĞLU

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version