site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Hal Binalarının Tuvaleti Hastalık Saçıyor

Selçuk Hal Binalarının Tuvaleti Hastalık Saçıyor
16.08.2014
A+
A-

selcuk-hal-binalari (2)

Selçuk Halinin tuvalet ve banyoları hastalık saçıyor. Türkiye’nin hemen hemen her yerinden tacirlerin geldiği hal binalarında ki tuvaletler ve banyolar ilçe için kötü reklam oluyor. Yaz başından beri aynı manzaranın devam ettiği tesislerde ki durumdan vatandaşlar rahatsız.

Selçuk Belediyesi Hal Binaları içerisinde yer alan tuvaletler ve duş kabinlerinin pislik içinde olduğunu söyleyen vatandaşlar, içerisinde sabun dahi bulunmayan tesisler için sorumluları göreve çağırdı.

Bazı kişilerin tuvaletleri kötü şekilde kullandığını ve etrafı pislik içinde bıraktığını söyleyen vatandaşlar, “Birileri tuvaletleri çok kötü şekilde kullanıyor ancak temizleyen olmadığı için tuvaletler öylece kalıyor. Bir süre sonra temizlik yapılıyor fakat tuvaletlere gelenler o zaman da bu pisliklerle karşı karşıya kalıyorlar. Belediye yetkililerinin bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz” dediler.

Hijyenden uzak, bakımsız bir vaziyette olan tuvaletler ve banyolar hem esnafın hem de vatandaşların tepkisini çekiyor. Temizlik bakımından tamamen yoksun haldeki hal binalarının tuvaletlerine girmekte zorluk çektiklerini söyleyen vatandaşlar lütfen ilgililer buralara sahip çıksın ve kontrol etsin dediler.

Tuvaletin pislik içinde olduğunun altını çizen hal esnafları bu tuvalet haftada bir ancak temizleniyor, içerisi tuvaletten çok ahırı andırıyor. Musluklar bozuk, kapılar kapanmıyor, sabunlar akmıyor, ışıklarsa bir gün yansa ertesi gün yanmıyor. Sanırım bir belediye için bir tuvaletin temizliği ve bakımı bu kadar zor olmasa gerek diyerek tepkilerini ortaya koydu.

selcuk-hal-binalari (3)

selcuk-hal-binalari (1)

YORUMLAR
  1. Çetin dedi ki:

    Kullananlar temiz bırakmazsa işte böyle olur. bunudamı belediye temizleyecek. Sözde dünya kültür merkezinin başlarında gelen bir ilçe halkıyız daha tuvaleti kullanmayı bilmiyoruz.

    1. Anonim dedi ki:

      Yok belediye temizlemeyecek evden gelip biz temizleyeceğiz. Bu kadarda saçma bir düşünce mi olur ya belediye temizleyecek tabi evden gelip biz mi yapacagiz herkes işini bilecek. Beş ayda selcuk’un her yerini viraneye çevirdiniz bu ne rezalet bu ne çalışmamazlık. Ayıp beeee.

    2. Anonim dedi ki:

      Selçuk’un her tarafını resmen b… götürüyor. Her yer pislik ve çöp içinde. Tuvaletlerin de böyle olması gayet normal.

    3. BAK DALGANA dedi ki:

      TABİKİ BELEDEYENİN GÖREVİ SEN COK SEVİYORSAN BAŞKANINI GİT SEN TEMİZLE SİZİN GİBİ İNSANLAR OLDUGU SÜRECE BU SELCUK BİR YERE VARAMAZ

    4. BAK DALGANA dedi ki:

      KİMYAPACAK BENMİ HA COK SEVİYORSAN BAŞKANINI SEN TEMİZLE

  2. sorumlu dedi ki:

    Hal tuvaletlerinin bu halini çekmişsiniz. Peki bu tuvaletlerin 2 aylık süreçte iki defa tadilat gördüğünü ve tuvaletlere bakan kişiye 20 dükkanın olduğu halde 3-4 halci haricinde kimsenin ücret vermemesinin bunlara neden olduğunun bilinmediği düşüncesindeyim. Bu tuvaletlerin resimlerini çekenin, bunların 2 aylık süreçte gördüğü tadilatı da bilseydi sanırım bu haberi yaparken düşünürdü. Ne demişler “Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak” ama bunu bu hale getirenler ne istiyorlar acaba…

  3. Anonim dedi ki:

    SELCUKTA YAŞAMAK BİLİYORSUNUZKİ BİR HAYRICALIKTIR BÖYLE DİYOR SAYIN BÜYÜKLERİMİZ BIRAKIN HAL TUVALETİNİ PAZAR YERİNDEKİNİ PARKTAKİNİ BİR GÖRÜN NEKADAR UTANC VERİCİ BİR DURUMDALAR SİZ OLSANIZ TATİLE GİTTİGİNİZDE BUNLARI KINARMISINIZ YOKSA NEKADAR TEMİZ BİR SELCUKMU DERSİNİZ TAKTİR SİZLERİN ŞİMDİ BANA KIZCAKLAR NEDEN YAZDIM DİYE BİRDE ŞU VAR PAZAR YERİNDEKİ TUVALETİN YANINDA ZABITA KARDEŞLERİMİZ VAR İCMİ AKILLARINA GELİPTE KONTROL ETMİYOR BANA KIZMAYA HAKKINIZ YOK BEN DOGRUYU SÖYLEDİM TAKTİR SELCUK HALKININ SAYGILARIMLA BEN TEMİZ BİR SELCUKTA YAŞAMAK İSTİYORUM YA SİZLER

  4. BAK DALGANA dedi ki:

    SEN OLSAN GİRERMİSİN BU PİS TUVALETLERE GİRMESSİN LAFA GELDİMİ MANGALDA KÜL BIRAKMASSINIZ