Selçuk Haber

Selçuk Esnafı yeniden Hayri Güller dedi

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESO) seçimi Efes tiyatro salonunda yapıldı. Seçimde mevcut Başkan Hayri Güller beşinci kez Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçildi.

Öğle saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi akşam saat 17.00’de sona erdi. İki adayın yarıştığı seçimde adaylar ise mevcut başkan sarı liste ile Hayri Güller ve Beyaz liste ile Vedat Karamandı.

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçiminde 785 oy kullanıldı. Oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından oy sayımına geçildi. Sayım sonucunda kullanılan oylardan 1 tanesi geçersiz sayıldı. Geri kalan oylardan ise Hayri Güller 412 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Vedat Karaman ise 372 oy aldı.

Hayri Güller seçim sonunda yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, kendisine destek veren, vermeyen tüm üyelere şükranlarını sundu. Esnafa daha güzel hizmetler getireceğini ifade etti.

Ardından, sonucu heyecanla bekleyen üyelerin tebriklerini kabul etti.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”143″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Exit mobile version