Selçuk Haber

Selçuk Efes Spor(U-13) İzmir Şampiyonu Oldu

DSCN7692

Selçuk Efes Spor : 4
Altınırmak Spor  : 0

Selçuk Efes Spor (U-13) Türkiye Şampiyonasında

Play-of final karşılaşmasında Altınırmak Spor’u 4-0 mağlup eden Selçuk Efes Spor(U-13) Türkiye şampiyonasında İzmir’i temsil etme hakkını elde etti.

2012 -2013 sezonu (U – 13) liginde 16. grupta yer alan Selçuk Efes Spor oynadığı 9 karşılaşmadan 7 galibiyet 2 beraberlik alarak hiç yenilgi yüzü görmeden grubunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra play of ilk maçında ÖzÇamdibi spor u 2-1 yenerek finale yükselmişti. Finalde rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla geçen gençlerimiz Türkiye şampiyonasına adını yazdırdı.

Selçuk Efes Spor karşılaşmada
1-Tugay GÖRCAN
2-Özkan TÜL
3-Berk CECO
4-Batuhan ARICI
5-İsmail Görkem UÇAR
6-Atakan GÜNGÖREN
7-Hasan ÇUBUK
8-Ömer Can KIVIRCIK
10-Şafak Ayberk ATAN
11-Ömer MANG
13-Ahmet KORU

9-Batuhan MORKAYA
14-İsmet FİDAN
15-Mert KADEM
16-Fatih AKPINAR
19-Sebahattin AKPINAR kadrosuyla mücadele etti.

Karşılaşma boyunca daha etkili oynayan ve bir çok pozisyon bulan Selçuk Efes Spor takımıydı. 4 gol bulmasına rağmen bir çok gol poziyonunu da gole çeviremedi. Oyunun en önemli yönü karşılaşmanın ilk dakikasından son dakikasına kadar rakibe hiç bir gol pozisyonunun verilmemesiydi. Karşılaşmayı istediği şekilde yönlendiren gençlerimiz; alan savunması yapma, pozisyon alma, hızlı ve etkili hücuma çıkma, mücadele ve istek anlamında oldukça iyi bir görüntü sergiledi. Olumlu anlamda belki de sezonun en iyi oyununu ortaya koyan Selçuk Efes Spor un gollerini Ömer Can KIVIRCIK (2), Ömer MANG(2) attı.

Karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşayan oyuncular madalyalarını da aldı. Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan gençlerimizin mücadele edeceği şehir önümüzdeki hafta belli olacak.

Selçuk Haber sitesi olarak Selçuk Efes Sporlu gençleri bu büyük başarılarından dolayı kutluyor, Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Exit mobile version