Selçuk Haber

Selçuk Efes Spor Şampiyonluğa Koşuyor

EFESSPOR-LIDER (2)

Selçuk Efes Spor : 4
Beydağ Spor : 1

1. Amatör lig 9. grupta yer alan Selçuk Efes Spor, 4. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Beydağ Spor’u 4-1 yenerek 4. karşılaşmasınıda kazanmış oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyunu rakip yarı alana yıkan takımımız çok geçmeden gole ulaştı. 6. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Barış Başboğa sert ve düzgün vurarak Selçuk Efes Spor u 1-0 öne geçirdi. 23. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Ünal Alper Talay kalecinin üzerinden topu ağlarla buluşturunca skor 2-0 a geldi. İlk yarıdaki diğer pozisyonlardan yararlanılamayınca ilk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarıyada da oyundaki üstünlüğünü sürdüren Selçuk Efes Spor 54. dakikada farkı üçe taşıdı. Bu dakikada sağ kanattan gelişen atakta Ünal Alper Talay’ın ortasına rakip defans oyuncusu ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderince skor 3-0 a geldi. 80. dakikada ise müsait pozisyonda topu boş kaleye gönderen Ubeydullay KELEŞ Selçuk Efes Spor un 4. golünü atarak skoru 4-0 a getirdi. Karşılaşmasının son dakikasında Beydağ Spor bir gol bulunca karşılaşma 4-1 sona erdi.

Selçuk Efes Spor dördüncü karşılaşmasını da kazanınca puanını 12 ‘ye çıkartarak liderliğini sürdürmüş ve Süper amatör lige çıkma adına iddasını gözler önüne sermiş oldu.

Exit mobile version