site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Çözüm’den İngilizceye Özel Sınıflar

Selçuk Çözüm’den İngilizceye Özel Sınıflar
02.10.2013
A+
A-

cozum-ingilizce (3)

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi yarınlara daha güvenli ve nitelikli gençler yetiştirebilmek amacıyla ilköğretimin her kademesinde öğrenciler için bu yıl beşinci kez özel İngilizce sınıfları açıyor. Sınırlı sayıda açılacak kurslar için başvurular başladı.

İlköğretimde 1. 2. 3. 4. sınıflarlardaki öğrencilere  İngilizceyi sevdirme ve temel bilgileri verme amacıyla açılan özel sınıflarda öğrenciler çalışmalarını konuşma ve dinleme üzerine yoğunlaştırarak ileride mükemmel İngilizceye sahip olabileceklerini ifade eden  Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu Temsilcisi / Kurum Müdürü Hayri PADAK: “Ortaokul 5., 6., 7., 8. sınıflarda ise öğrencilerin okullarındaki İngilizce müfredatına paralel olarak hazırladık. Beşinci kez açtığımız İngilizce kurslarımızda öğrencilerimizi hem İngilizce öğrenmeye hem de geleceğe hazırlıyoruz. İlköğretimin her kademesine uygun dil sınıflarımızda Çözüm’de İngilizce öğrenmek çocuklarınız için bir eğitimden fazlası, sosyalleşmenin de anahtarı olacak” dedi.

cozum-ingilizce (2)

cozum-ingilizce (1)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.