site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Çözüm’den Art Arda SBS Türkiye Birinciliği

Selçuk Çözüm’den Art Arda SBS Türkiye Birinciliği
12.07.2012
A+
A-

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi geçen yıl SBS’de Selçuk ilçemizde Türkiye birincisi çıkartmıştı; bu yılda ise 2012 SBS’de Türkiye birincisi çıkartma başarısını gösterdi.  Selçuk Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda okuyan Elif Kepenek, bu yıl da tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan ile Türkiye birincisi olmayı başardı.

SBS’de arka arkaya Türkiye birincisi çıkartma başarısını gösteren Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu Temsilcisi / Kurum Müdürü Hayri Padak Basın Bilgilendirme Toplantısında: “Geçen yıl da bu yıl da Türkiye birincisi çıkartma başarısını gösterdik. İlçemiz Selçuk’ta Türkiye birincisi çıkartmanın hem gururunu hem de onurunu birlikte yaşıyoruz. Bu onur ve gurura bizleri ortak eden başta Elif kızımızın annesi Gülay Hanım ve kızımızın babası Osman Bey’e huzurlarınızda kurumum adına, çalışma arkadaşlarım öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum. Bizler Çözüm Dergisi Dershanesi kurucuları ve öğretmenleri olarak bu başarıyı, bu gururu Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte yaşıyoruz.

Geçen yıl Elif kızımız Türkiye birincisi olduğunda Selçuk kamuoyunda başarısı görmezden gelindi sanırım. Selçuk tarihinde ilk defa Türkiye birincisi çıkmıştı ve kamuoyu, öğrencimizin bu başarısı karşısında sadece okulu Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O. biz Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi ve yayıncı kuruluşumuz Çözüm Yayınları tarafından çeşitli ödüllerle onurlandırıldı. Geri kalan gerek Sivil Toplum Kuruluşlarımız gerekse eğitim öğretimle ilgili yetkililer olsun dernekler olsun Elif kızımızın başarısına kayıtsız kaldılar. Umarım bu yıl kızımızın bu başarısı görmezden gelinmez. Çünkü böyle değerler ve bu gibi başarılar kolay kazanılmıyor. Sanırım kızımız ve ailesi, ilçemizin yetkililerinden en azından gururlarını okşayacak bir teşekkür ya da takdiri bekliyorlardır.

Elif Kepenek 2012 SBS’de “8- SBS Puanı” 500, “8. Sınıf Puanı” 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Türkiye genel başarı sırası ise 78. Bu sıralama ile öğrencimiz Türkiye’de istediği ortaöğretim kurumunda okuma hakkına da sahip olmuş oluyor.

Açıldığımız günden bu güne Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi olarak eğitim öğretimde damga vurduklarını kaydeden Hayri Padak; “Hem ALS’de hem SBS’de hem YGS/LYS’de emeklerimizin karşılığını kurum olarak almanın mutluluğunu yaşadık. Bizlere inanan öğrencilerimize ve velilerimize karşı mahcup olmadık. Bizler Çözüm ailesi olarak eğitime ve ülkemize gönül vermiş bir kurumuz. Şüphesiz biz Çözüm ailesi olarak geleceğin aydınlık Türkiye’sine yön verecek öğrencilerle birlikte bu işi başarıyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan, Atatürk’ün Ülkü ve Devrimlerini yol edinmiş, geleceğin Türkiye’sinin gerçek sahipleri öğrencilerimize ve bu gururun gerçek sahipleri öğrencilerimizin velilerine, okulda veya dershanede bu öğrenciler üzerinde emeği olan öğretmen arkadaşlarıma, okullarımızın yöneticilerine kurumum ve kurucu arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.