Selçuk Haber

Selçuk CHP’den Sema Yeşilçimen’e Cevap Gecikmedi

CHP SELÇUK ILÇE BAÞKANLIÐINA ADAY AVUKAT OZGE YILDIRIM DHA VEYSE

SEMA ABLAMIZIN DİLİNDEN

Sayın Yeşilçimen sormuş “neden cemevi değilde kültür evi” diye. Bunun nedenini sen çok daha iyi bilirsin. Senin partinin lideri, bu ülkenin Başbakanı, yasaklatmadı mı cemevi denmesini? Üstüne oralar cümbüş evi demedi mi? Hatta daha da ileri giderek bugün cemevlerini camilerin altında açma projesiyle Alevileri asimile etme uğraşında değil mi? Hesabını soracağın yer bellidir; tabi cesaretin varsa?

Teşekkür ederiz Sayın Yeşilçimen’e….”Kredi işlerini engelleyeni biz daha sonra açıklayacağız” derken; kendisi biliyor ki savunmasını yapsın diye, tam isabet isim verdi. Sizin il başkanınız, maalesef siyasi rant uğruna bu şehre ihanet etti sizde bunu izlediniz.

İki dönemdir hükümet partisinin ilçe başkanısınız. Selçuk’a ne yatırımınız oldu? Selçuk için ne yaptınız? Orman özel ağaçlandırma alanlarında çevrenizin kazançlarıda ortadayken, haksız kazanç konusunda en son hesap sorabilecek kişi sizsiniz.

Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkanı hiçbir zaman bu işlerin içinde olmamıştır.Bunun kanıtıda; sizin müfettiş ordularınızın elleri bomboş dönmesidir. Cesaretiniz varsa; kendi belediyelerinize yollayın da görelim.

Sevgili Selçuk halkı, partimizin belediyesi ve başkanları, tüm enerjilerini ve güçlerini 25 yıldır Selçuk’un çıkarları için harcamışlardır.Sosyal demokrat anlayışın gereğini her zaman yerine getirmiş ve getirecektirler de.  Siyaset sahnesinin hızlandığı bu günlerde maalesef Selçuk için projeler üretmek yerine karalama kampanyaları açılmıştır. Ama unutmayalım ki; Güneş Balçıkla Sıvanmaz.

Umuyoruz yerel seçim sürecinde daha seviyeli siyasi diyaloglar içerisinde bulunuruz.
CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

Exit mobile version