site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk CHP’den “Alkışlıyoruz” kampanyasına destek

Selçuk CHP’den “Alkışlıyoruz” kampanyasına destek
11.04.2015
A+
A-

hasan-uysal (1)

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal CHP Genel Merkezinin seçim kampanyası çerçevesinde başlatmış olduğu Alkışlıyoruz kampanyası ile ilgili bir basın açıklaması düzenleyerek Selçuk’tan seçim startını verdi. CHP ilçe başkanı Uysal yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

Ülkemizdeki kabul edilemez gidişatı milletçe alkışlıyoruz!!!

Biz cumhuriyet halk partisiyiz. Korkmuyoruz! Yılmıyoruz! Sinmiyoruz! Bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kartal da vermiş olduğu seçim startını Selçuk İlçe Örgütü olarak aynı duygu yoğunluğu ile ilçemizde vermiş bulunuyoruz. AKP İktidarının geldikleri günden Bugüne kadar ki Süreçte Türkiye Cumhuriyetinde tahrip etmediği yapı kalmamıştır.

Artık Türk Milletinin bu zarar ziyana daha fazla göz yummayacağı inancındayız. Bu saltanat düşkünleri millete hesap verecektir. Şimdi artık söz milletindir. TBMM’yi birkaç hanedan değil millet yönetecektir. Bu inançla yola çıkmış bulunuyoruz. Milletin hür iradesi bu hanedanı alaşağı edecektir.

KORKMUYORUZ YILMIYORUZ SİNMİYORUZ!

Tüm Selçuk’luları “Milletçe alkışlıyoruz” kampanyasına destek vermeye çağırıyoruz. “Haydi, tüm vatandaşlarımızı avuçlarımız patlarcasına alkışlamaya çağırıyoruz.” Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Kartal mitinginde ifade ettiği gibi bu alkış her gün, her saat, her yerde çınlayacak. Milletin ‘yeter artık düşün yakamızdan’ diyenlerin sesi olacak. Hep birlikte alkışlayacağız. Mitingi meydanlarında değil, her gün ve her yerde alkışlayacağız. Fabrikada, tarlada sokakta meydanda hayatın olduğu her yerde alkışlayacağız. Alkışlayacağız ki sabrın sonuna geldiğini birileri anlasın.

12 yılda oluşturdukları tablo; 6 milyon 200 bin işsiz, 17 milyon yoksul, maaşında bin liranın altında olan 8 milyon yoksul emekli. Prim borcu olduğu için hastaneye alınmayan ölüme terk edilen esnaf, sosyal güvenlikten yoksun yüz binlerce işçi, kızgın ve kırgın bir gençlik, kalıplara sokulmak istenen bir kadın. Korkmuş, sinmiş bir iş dünyası kimliği ve kişiliğini yitirmiş medya. Üreterek büyüme değil rant oluşturarak oluşturulan adaletsiz düzen. Bakara makara diye sömüren bir düzen. Cinnet halinde öfkeli bir toplum. Bütün bunların faturasını bu milletin işçisi, esnafı tüccarı ödüyor. 77 milyon bu faturayı ödüyor. İzmirliler, Selçuklular ödüyor. Yaşadığımız asayiş problemleri ile ödüyoruz, 2 milyon Suriyeli ile ödüyoruz, kadına yönelik şiddetin artması ve gençlerimizi uyuşturucu bataklığına sürüklenmesi, yetim hakkının yenmesi ile ahlaki değerlerimizi kaybederek ödüyoruz.

Bunlara sebep olan 12 yıldır ülkeyi yöneten malum zihniyettir. Bu zihniyetin önceliğinde milletin olması mümkün mü? Millet bıktı, millet usandı. Millet yaşanacak bir Türkiye istiyor. Huzur ve barış içinde bir Türkiye istiyor. Yaşanacak Türkiye için CHP olarak hazırız. Bugünü kadar hiçbir siyasi parti, hiçbir seçime CHP kadar Türkiye’nin sorunlarına hakim ve sorunlarına çözüm bulacak hakimiyette girmemiştir. Programlarımız hazır, kadrolarımız hazır, çözümlerimiz hazır. İşsizliği, yoksulluğun adaletsizliği vicdansızlığın, eşitsizliği, sevgisizliğin kökünü kazımaya geliyoruz. Evet kökünü kazıyacağız ve sıfırlayacağız. Türkiye’yi yaşanmaz hale getirenlerin neden olduğu bütün sorunları sıfırlayacağız.

Yaşanacak bir Türkiye’yi hayata geçireceğiz. 4 yılda yepyeni bir Türkiye çıkacak ortaya. En başta yoksulluğun olmadığı bir Türkiye sözü veriyoruz. Kimse bu ülkede ‘ben yoksulum’ lafını etmeyecek. Bugün, 17 milyon yoksulumuz var. Bu rakam devletin resmi rakamı. 2015’in Türkiye’sinde, 21. yüzyılda, bilgi toplumunda 17 milyon insan yoksul. Onlar insan değil mi?

DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARI OLAN DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI;

Bilindiği gibi 41 İlde Genel Başkanımızın da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bir demokrasi örneği olan ön seçimlerin verdiği haz ve gururla, partimize olan inancın çığ gibi büyüdüğünü görerek bizlerde şevkle ve azimle çalışma isteği doğmakta ve milletin geleceğinin seçimini yapacağı bilinciyle çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Selçuk İlçe Örgütü olarak sizlerin de gayret ve destekleri sayesinde halkımızla kuracağımız samimi ve gerçek bağlarla partimizin iktidar olacağı inancındayız. Eğer basın demokrasinin vazgeçilmez unsuru ise bu yarışta tüm partilerimize karşı eşit mesafede ve özgürce haber alımını sağlamanız temennisi ile bu zorlu süreçte hepimize başarılar diliyoruz.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

Haber: Mehmet Uyaroğlu

hasan-uysal (2)

YORUMLAR
  1. Deveci dedi ki:

    Chp neyi alkışlıyor.hızlı trenleri , köprüleri,gelişen silahlarımızı,güçlü ekonomimizi ,yükseleyen Türkiyeyi,13 yıldır ülkeyi şaha kaldıran Ak parti iktidarını mı alkışlıyorlar.Alem bu Chp yaaa

    1. Anonim dedi ki:

      Hocam sen develerle uğraş boş ver siyaseti, ekonomiyi… anlamıyorsun zaten.

    2. Dalyork dedi ki:

      Aman Tanrım! Gercekten körüz ya la! Adamlari calmak cirpmak, ekonomiyi dar bogaza suruklemekle sucluyormusuz haksiz yere. Sevgili DEVEci arkadasimiz bizi aydinlatti, sagolsun varolsun. Kendisini milletce alkisliyoruz…

  2. selçuklu dedi ki:

    Hasan efendi 12 yıldır senin beğenmediğin zihniyet bu ülkeye çok şey verdi,senin savunduğun zihniyet 15 senedir Selçuk’a ne verdi anlatın bakalım da bizde bilelim.

  3. selçuklu dedi ki:

    12 yıldır türkiye’yi şaha kaldıranları alkışladığınız için sizi tebrik ediyoruz.yanlız 15 senedir selçukta ne yaptınız onu da bir anlatsanızda bizde bilsek.

  4. cemil cem dedi ki:

    %49 u alkislamaya basladilar simdiden…