Selçuk Haber

Selçuk CHP İlçe Başkanından Kınama‏

hasan-uysal

Kamuoyuna
Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde aşağıdaki sözlerinin günümüzde yaşananlar ile ne kadar ilgili olduğu, yıllar önce tehlikeyi nasıl gördüğünü göstermektedir.

Atatürk Cumhuriyeti bir hazine olarak görür ve şöyle der: ”Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhili ve harici bedbahtların olacaktır. Memleket dâhilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve delalet hatta hıyanet içinde bulunabilirler.” İşte iktidar partisinden Tülay Babuşçu adlı milletvekili Cumhuriyeti Osmanlının 90 yıllık reklam arası olduğunu söyleyerek Cumhuriyet düşmanlığını göstermiş, hızını alamamış Kurtuluş savaşımızın kahramanlarından, Cumhuriyetimizin kurucularından, çok partili demokrasiyi ülkemizin kültürüne sokan, partimizin genel başkanlarından biri olan İsmet İnönü’ye sosyal medya yoluyla ağır hakarette bulunmuştur. Kendisi Atatürk ve İnönülerin ülkemize armağan ettiği Cumhuriyet sayesinde milletvekili olmuş, parlamentoda bulunmaktadır.

İsmet İnönü’ye ağır hakaret içeren sözleri sosyal medyada paylaşan, Cumhuriyet nimetlerinin hala farkında olmayan Cumhuriyet düşmanı bu zavallı milletvekilini nefretle kınıyoruz.

SELÇUK CHP İLÇE ÖRGÜTÜ

Exit mobile version