Selçuk Haber

Selçuk CHP de Bir Aday Adayı Daha

izcioglu-aday

Selçuk’ta ilk dershane kurucusu, matematik öğretmeni Sabahattin İzcioğlu 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde Selçuk Belediye Başkanlığı seçiminde CHP den aday adayı olduğunu basına yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

2009 yılında ki yerel seçimlerde de yine Belediye Başkanlığı için CHP den aday adayı olan o tarihten beri Selçuk Belediye Meclis çalışmalarını aksatmadan takip ederek, beş yıl, bir nevi yerel yönetim ve Selçuk’un sorunları konusunda stajerlik yaptığını söyleyen Sabahattin İzcioğlu yenilikçi, değişimci bir ekiple Selçuk Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. Selçuk Halkının da her alanda yenilik ve değişim istekleri olduğunu, eğer aday olarak CHP den seçime katılma hakkı elde ederse halkın bu taleplerini takım çalışması ile yaşama geçireceklerini ifade etmiştir.

Hiç kimsenin ekmeği ile oynamaksızın, kimseye ayırım yapmadan, ötelemeden, farkındalık yaratmadan, eşitlik, hakkaniyet temelinde halkın yanında yer alacağını belirten Sabahattin İzcioğlu hayatının en zor döneminde Selçuk’a gelerek eğitim alanında yirmi bir yıldır hizmet verdiğini, Selçuk halkının da kendisine sahip çıktığını dile getiren İzcioğlu, Bunun karşılığı olarak da hiçbir çıkar, ikbal peşinde koşmadan Selçuk halkına vefa borcunu ödemek istediğini belirtmiştir. Selçuk’u değiştirecek projeleri olduğunu, gelen en küçük öneri ve projelere de açık olacağını, bu projeleri hayata geçiremediğinde veya verdiği sözleri tutamadığında derhal koltuğunu bırakmayı şimdiden halkana söz verdiğini duyurarak yeni bir dönemi başlatacağını sözlerine ekledi.

Ekonomi de son derece şeffaf bir politika izleyerek tüm harcamaların halkın denetimine açacağını, bir kuruşun dahi hesabını her an vereceğini söyleyerek ekonomi konusunda da uygulayacağı yöntemin ipuçlarını veren Sabahattin İzcioğlu, Selçuk ekonomisinin gerçek büyümesini sağlamak için tüm atılımlar, girişimler yapılıp turizmle de birleştirilerek uluslar arası boyuta, Selçuk’un hak ettiği yere getirilmesi için elden gelen her şeyin yapılacağını açıkladı.

Aday olduğunda çok daha ayrıntılı projeler sunacağını açıklayan Sabahattin İzcioğlu, Selçuk halkının kendisine, aday adaylığı ve bu süreçten sonraki süreçte de gereken desteğini vereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Exit mobile version