Selçuk Haber

Selçuk Belediyesi’nin Proje Ekibi Hazır

ekip1

Selçuk Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğü için Selçuk Belediyesi Personeli 16 saatlik Proje Hazırlama Eğitimi aldı.

Türkiye Ulusal Ajansı Eğitmeni Mehmet Kuzu tarafından verilen Proje Hazırlama Eğitimine belediyenin her biriminden temsili bir personel katılarak 16 saatlik eğitimin ardından Katılım belgelerini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’dan aldı.

Selçuk Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nde görev alacak personelde eğitime katılanlar arasından seçilecek. Ayrıca tüm katılımcı personel Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği Bakanlığı fonları ile hazırlanacak projelere destek verecek.

Bu önemli eğitimin Selçuk Belediyesini çok iyi bir noktaya taşıyacağını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “Ortak bir çalışma ile hedefi iyi ortaya koyan bir anlayış içerisinde hareket etmek her zaman başarıyı getirir. Personelimizin eğitimi bizler için çok önemli. Burada verilen eğitim ile birlikte belediye personelimiz Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği Bakanlığı fonlarından yararlanarak yerel, ulusal ve uluslararası projeler hazırlayacak. Çalışmaya verdikleri katkılardan dolayı Başkan Yardımcımız Dr. Bülent Cinel’e Eğitmenimiz Mehmet Kuzu’ya ve katılımcı personelimize çok teşekkür ederim” dedi.

Eğitmen Mehmet Kuzu ise “ Bir ay boyunca süren Proje Hazırlama Eğitimimiz verimli ve keyifli geçti. Arkadaşlarımız özveriyle çalışarak katkı sundular ve birbirimizden öğrendik. Eğitimin uygulama aşamasında iki önemli proje ortaya çıktı; birincisi Selçuk’ta yaşayan göçmenlerin kültürel mirasa sahip çıkması ve gençlerin önderliğinde uluslararası etkinliklerin artırılması, diğeri ise Selçuk’ta gençlerin sosyal gelişimlerini sağlayacak bir mekânın oluşturulması konusunda oldu. Konular çerçevesinde hazırlanan projelere hibe sağlanması için 1 Ekim’de Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı’na başvuru yapmak mümkün” şeklinde konuştu.

Exit mobile version