site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden Kültür, Sanat ve Spor Atağı

Selçuk Belediyesi’nden Kültür, Sanat ve Spor Atağı
18.10.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi kültür, sanat ve spor alanında önemli bir eğitim atağı yapmaya hazırlanıyor. 2015- 2016 döneminde halkın talepleri doğrultusunda açılacak kültür, sanat ve spor kursları için başvurular 26 Ekim Pazartesi gününe kadar Selçuk Belediye Binası Hizmet Masası’na yapılabilecek.

10 kişilik talep yeterli

Selçuk Belediyesi kültür, sanat ve spor alanında açılacak kursları belirlemek amacıyla 26 Ekim tarihine kadar vatandaşların taleplerini topluyor. Toplanan talepler arasında gitar, keman, klarnet, ney, ud, halk oyunu, tiyatro, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, çocuk korosu, resim, el sanatları, pilates gibi kursların yanı sıra vatandaşların katılmak istediği kurslar da yeterli talep sağlanması durumunda açılacak. Önceden belirlenen ya da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda açılacak kurslar için en az 10 kişilik talep yeterli olacak. Asgari maliyetlerle ücretlendirilecek kursların ilk bir ayı için kursiyerler ödeme yapmayacak.

Selçuk Belediyesi kültür, sanat ve spora da öncü olacak

Selçuk Belediyesi’nin kültür, sanat ve spor atağı hakkında açıklama yapan Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt; “Bu yıl vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda kültür, sanat ve spor alanında birbirinden önemli kurslar açmayı planlıyoruz. Her yaştan, her meslek gurubundan vatandaşımız ilgi alanları ve istekleri doğrultusunda açılması planlanan kurslar için kayıt yaptırabilir. Bunun yanı sıra belirlenen alanların dışında doğrultusunda da en az 10 vatandaşımızdan belli bir kursun açılması için talep gelirse söz konusu kursun açılması yönünde girişimlerimiz olacak” dedi. Belediyelerin hizmet üretmenin yanı sıra kentlerde kültür, sanat ve spor alanında önemli girişimlerde bulunması gerektiğinin altını çizen Karakurt; “Boş vakitlerini değerlendirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak, hobi edinmek, spor yapmak isteyen her yaştan vatandaşımızı belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler bünyesinde açılacak kurslara katılmaya davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. adnan cin dedi ki:

    Hadi bakalım hayırlısı talep olmasada belediye personeli çok kalabalık ve çoğu hepimizin gòrdüğü gibi boş oturmakta bunu değerlendirebilirsiniz.