site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nde “önce eğitim”

Selçuk Belediyesi’nde “önce eğitim”
11.12.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi, personel eğitimlerine her dönem bir yenisini ekliyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün kurumlararası işbirliği prensibiyle çeşitli kurumlardan talep ettiği eğitimlerin yanı sıra müdürlük olarak verdiği eğitimlere de katılan Selçuk Belediye personelinin mesleki yeterliliği ve çalışma prensiplerini geliştirmesine katkı sağlanmış oluyor.

Selçuk Belediyesi personelinin mesleki yeterliliklerini geliştirmesi ve iş hayatı içerisinde daha olumlu davranışlar kazanmasını sağlamak amacıyla bu yılın ikinci yarısında dört farklı eğitim programı düzenlendi. İş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi, Ege Belediyeler Birliği Eğitimleri, Güvenli İnşaat Sempozyumu, Belediyeler Akademisi Uzaktan Eğitim Merkezi aracılığıyla verilen eğitimlere katılan belediye personeline önümüzdeki günlerde de farklı eğitimler verilmeye devam edecek.

Eğitim hayat boyudur
Selçuk Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Ekim ve Kasım aylarında düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ne tüm Selçuk Belediyesi personeli katılırken; 6- 7 Aralık tarihinde düzenlenen Güvenli İnşaat Sempozyumu’na Fen İşleri Müdürlüğü personeli katıldı. Ege Belediyeler Birliği Eğitimleri kapsamında, “Zaman Yönetimi ve Verimli Çalışma” , “Kriz Yönetimi ve Sorun Çözümü” ve “Protokol Kuralları” gibi konu başlıkları altında verilen eğitime de her birimden Selçuk Belediyesi personeli eşlik etti.

Selçuk Belediye personelinin aldığı eğitimlerin kurum açısından büyük önem taşıdığını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir. Bu açıdan gelişen teknoloji ve değişen iş dünyası şartları gereğince personelimizin belirli aralıklarla gerekli eğitimleri almaya devam edecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.