Selçuk Haber

Selçuk Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

TJ3A8398

Kurban Bayramına sayılı günler kala tüm hazırlıklarını tamamlayan Selçuk Belediyesi, bayram öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara da erzak yardımında bulundu. Bayramın sağlık ve huzur içerisinde geçmesi dileklerinde bulunan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, şimdiden tüm Selçuk halkının Kurban Bayramını kutladığını belirtti.

Bir süre önce bayram hazırlıklarına başlayan Selçuk Belediyesi, önce İsabey Mahallesindeki Kurban pazarında düzenleme çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alanda yapılan fiziki düzenlemelere ek olarak Temizlik Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de kurban pazarında sağlık açısından gerekli olan çalışmaları tamamladı.

Kurban Bayramında görev yapacak olan kasaplara bayram öncesi Belediye Veteriner Hekimi tarafından kesim kurşununda verildiğini söyleyen Başkan Bakıcı, “Amacımız vatandaşlarımızın ağız tadında bir bayram geçirmelerini sağlamaktır. Bunun için belediye olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu vesileyle de hemşerilerimin kurban bayramını kutluyor, sağlık ve huzur, mutluluk içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum” diye sözlerini tamamladı.

Exit mobile version