Selçuk Haber

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Açılıyor

selcuk-kadin-dayanisma-merkezi

Selçuk Belediyesi kadın çalışmalarına hız verdi. Selçuk’ta yaşayan kadınlara sosyal, psikolojik, hukuki anlamda destek verecek olan Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi çok yakında açılıyor.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kadın çalışmalarına hız verdi. Çok yakında hayata geçirilecek ve bünyesinde psikolog, avukat, çocuk gelişim uzmanı, sosyolog barındıracak Kadın Danışma Merkezi ile kadınların her konuda yanında olunmaya devam edilecek. Kadına yönelik şiddetin nedenleri ile birlikte ortadan kaldırılmasını hedefleyen Kadın Danışma Merkezi bu amaçla da danışmanlık ve farkındalık çalışmaları yürütecek

Kadınlara Selçuk Akademisi’nde Mesleki Kurslar

Selçuk Kadın Danışma Merkezi bünyesinde açılacak olan Selçuk Kadın Akademisi’nde çeşitli mesleki ve beceri kursları ile kadınların ekonomik anlamda güçlenmelerine de dolaylı yoldan katkı sağlanacak. Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Psikolog Özgül K. Yavuz açılacak olan Kadın Danışma Merkezi ile toplumun en önemli dinamiklerinden olan kadınlar için atılacak her adımın çok değerli olduğunu ve Merkezin en kısa zamanda hayata geçeceğini belirtti.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version