site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kuruldu

Selçuk Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kuruldu
13.03.2013
A+
A-

SLCMEC

Selçuk Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü kurulması kararı alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür  “Selçuk Belediyesinin 400’e yakın mülkü var. Bu mülklerin kiralarının tahsili, kira sözleşmelerine uyulup uyulmadığının kontrolü, mülkün terki halinde nelere yapılması gerektiği, belediye mülklerinin bakım ve onarımı, ilçede yapılacak kamulaştırmalar ve istimlaklar gibi konularda iş yoğunluğumuz bu yeni müdürlüğün kurulmasını zorunlu kılmıştır. Yeni müdürlüğümüzün Selçuk halkına ve belediyemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

YORUMLAR
  1. selçuklu dedi ki:

    hadi bakalım torpilliler işe başlıcanız anlaşılannnn

  2. Anonim dedi ki:

    önce mevcutu iyileştirin de ondan sonra yeni birimler kurun…

  3. ARTEMİS dedi ki:

    EŞİNİ DOSTUNU YADA ÇOÇUĞUNU İŞE SOKAMAYAN HERKES BELEDİYEYE VE BAŞKANA DÜŞMAN OLUYOR. İŞSİZLERİN HESABINI BAŞKANA DEĞİL DEVLETE SORUN! İŞSİZLİĞİ BAŞKAN ÇIKARMADI BOŞUNA ÇAMUR ATMAYIN…

  4. Celal B. dedi ki:

    Şu ilçede aciliyeti olan sorunlar haricinde başka şeyler yapılmasından, kendi menfaatlerinizi, akrabalarınızı beslemenizden bıktık artık. Bırakın kendinize göre düzen kurmayı. Selçuk halkı için birşeyler yapın. Selçuk merkez köyden beter. Modern bir ilçe görmek istiyoruz artık. Esnaf için ne yapıyorsunuz? Turizm için ne yapıyorsunuz? İşsizlikte Başkanın suçu yok demek günah olur. Artemis sende artık kendi başına bişeyler yap artık.

  5. Anonim dedi ki:

    bende bi selçuk lu olarak yıllardır devletin efesi sömürmesinden bıktım her yıl aldıklarını paranın yüzde onunu ilçeme yatırım yapsa burda eksik kalmazdı ama 1 metre yol bile yapmadılar bugüne kadar. allah belediyemize ve başkanlarına zeval vermein ne varda belediyede var. at gözlüklerini çkarın bakın bakalım devlet ne yapmış bugüne kadar selçuk’a. hastane yapacaklar belediye ile pazarlık üniversite getrecekler binayı beleiye yapsın diye pazarlık.karşılığında para desteği varmı yok ne var işbilmez kişiler tarafından sırf ucuz siyaset adına bolbol eleştri. umarım yarın senin desteklediğin biride bşk olur görüceksin ama geç olacak.