site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi bir kez daha EMITT Fuarı’nda

Selçuk Belediyesi bir kez daha EMITT Fuarı’nda
31.01.2019
A+
A-

Selçuk Belediyesi 23. EMITT Fuarı’na katıldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek fuar Doğu Akdeniz ve Avrasya’da birinci sırada, dünyada turizm fuarları arasında ilk dört içerisinde yer alıyor. UNESCO Kenti Selçuk bu prestijli turizm fuarında İZKA tarafından hazırlanan ortak tanıtım standı içerisinde Selçuk Belediyesi tarafından tanıtılacak.

Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında düzenlenen turizm fuarlarında UNESCO Kenti Selçuk’un tanıtımına önem veren Selçuk Belediyesi 23. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yerini aldı. Selçuk’un tanıtıldığı standı ilk gün ziyaret edenler arasında İzmir İl Kültür ve Turizm Vekili Murat Karaçanta, İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi Strateji ve Koordinasyon Müdürü Mehmet Ensarioğlu, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, ETİK (Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği) Başkanı Mehmet İşler de yer aldı.

Bu yıl kapılarını 23. Kez açan EMITT Fuar ı açılış töreninin ardından Selçuk Belediyesi standında ziyaretçilerle ilgilenen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Turizm sektörünün dinamikleri uluslararası dengelerle her daim yakından ilgili olduğunu söyleyebiliriz. İşte bu yüzden Selçuk adına bu tür fuarlara katılım sağlamayı her zaman önemsedik. Bu yıl bir kez daha İZKA (İzmir Kalkınma Ajansı) çatısı altında fu fuarda yerimizi alacağız. Dünya çapında turizm sektörünün tüm paydaşlarının katıldığı bu fuarda Selçuk’un tarihi değerlerini en etkili şekilde tanıtacağız. Ben Selçuk’un turizm çeşitliliği ve turizm değerleri açısından önemli bir kimliğe sahip bir kent olduğunu düşünüyorum. Selçuk dünya açısından önem arz eden bu turistik kent kimliğini dünyadaki gelişmeler ışığında daha üst noktalara taşıyacaktır” dedi.

23. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak- 3 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açık kalacak. Selçuk Belediyesi’nin de yer aldığı İzmir standı fuar süresince Salon 3- B422’de yer alacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.