Selçuk Haber

Selçuk Belediye Tiyatrosu Kuruldu

Selçuk Belediye Tiyatrosu Kuruldu

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kısa bir süre önce kurulan Selçuk Belediye Tiyatrosu geçtiğimiz hafta içi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kurulduğu andan itibaren Selçuklu vatandaşların yoğun talebiyle karşılaşan Selçuk Belediye Tiyatrosu, Selçuklu genç tiyatrocu Erol Namdar yönetmenliğinde yoğun bir katılımın olduğu toplantı sonrası çalışmalarına başladı.

Amaçlarının farklı renkleri bir arada toplayarak güzel ve keyif veren projelere imza atmak olduğunu söyleyen Namdar “Kısa bir süre sonra Selçuk’ta haftada bir etkinliklerle tiyatro severlerimizin karşısına çıkacağız. Sadece Selçuk ile sınırla kalmayacağız aynı zamanda mahalleye dönüşen köylerimize de tiyatroyu götüreceğiz. Selçuk Belediye Tiyatrosunun kurulmasına imkan sağlayan, bizlere bu olanağı veren Selçuk Belediye Başkanımız sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya, tiyatromuza başvuran, bugün burada olan ve destek veren ailelere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuk, genç ve yetişkin gruplarının oluşturulduğu Selçuk Belediye Tiyatrosu belirli bir kurs sürecinin ardından oyunlar sahnelemeye başlayacaklar.

Exit mobile version