site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediye Spor (U-13) Farklı Kazandı

Selçuk Belediye Spor (U-13) Farklı Kazandı
29.04.2014
A+
A-

selcuk-belediye-spor

Selçuk Belediye Spor : 5
Ödemiş Konaklı Spor : 1

U-13 ligi beşinci hafta karşılaşmasında Selçuk Belediye Spor, Ödemiş Konaklı Spor la karşı karşıya geldi. Selçuk’ta oynanan karşılaşmada rakibine büyük üstünlük kuran gençlerimiz, karşılaşmadan 5-1 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Karşılaşmada
1- Efe Mert TORTU
2- Mustafa COŞMUŞ
3- Barış KAYA
4- Harun BOZAN
5- Mehmet Can SONUÇ
6- Yağız SEYMAN
7- Muratcan Ali AKBABA
8- Alaaddin KİMSESİZ
9- Barış AKOVA
10- Batuhan ERYATMAZ
11- Adem KARA
12- Beytullah GÖÇER
13- Kadir Alp PEKER
14- Alper ALPÇETİN
15- Selçuk DÜZÜN
16- Ali KUMRU
17- İlhan BÖLÜKTAŞ
18- Tekcan ÇAĞLI
kadrosu ile mücadele eden Selçuk Belediye Spor, karşılaşmaya oldukça etkili başladı. Topa daha çok sahip olarak, oyunu rakip yarı alanda oynayan gençlerimiz, ard arda pozisyonlara girmeye başladı. Sol kanattan Batuhan ERYATMAZ ile gelişen atakta topla buluşan Barış AKOVA düzgün bir vuruşla Selçuk Belediye Spor’u 1-0 öne geçirdi. Oyundaki üstünlüğü elinden bırakmayan gençlerimiz, ilk yarıda Barış AKOVA ile iki gol daha bularak devre arasına 3-0 önde girdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Selçuk Belediye Spor oldu. Rakip kalede dördüncü golü kovalayan takımımız ani gelişen Ödemiş Konaklı Spor’un atağına engel olamayıp kalesinde golü görünce, skor 3-1 e geldi. Gol sonrası oyunununda hiç bir değişme olmayan takımımız, topa sahip olarak oyunun kontrolünü elinde tutmaya devam etti. Girilen gol pozisyonlarından Barış AKOVA ve Batuhan ERYATMAZ ile yararlanarak skoru 5-1 e getiren Selçuk Belediye Spor, karşılaşmadan bu skorla farklı bir şekilde galibiyetle ayrılmış oldu.

YORUMLAR
  1. batu. dedi ki:

    u-13 ler gümgür gümbür geliyor…,,,10 numara batu,,,,,, 😉