Selçuk Haber

Selçuk Belediye Personeli 1 Mayıs’ı Kutladı

selcuk-belediyesi-1mayis (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Selçuk Belediyesi Düğün Salonu’nda belediye çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Bakıcı “Bende bir emekçiyim” diyerek tüm çalışanların işçi bayramını kutladı.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, 1 Mayıs işçi bayramına yönelik tüm Belediye çalışanları işe dayanışma ve kaynaşma günü düzenledi.

Günün anlam ve önemine uygun olarak ilk konuşmayı yapan TÜMBEL-SEN İşyeri Temsilcisi Kasım Yelken “Emekçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs’ı bir kez daha kutlamak için toplandık. 1 Mayıs İşçi bayramı vesilesi ile saygın iş, örgütlenme hakkı ve kıdem tazminatı konusundaki talepler karşılanarak modern kölelik olan taşeron işçiliğe son verilmesini talep ediyoruz. İş güvencesi, esnek ve kuralsız çalışma uygulamalarının iş hayatına kuşatmasına izin vermeyeceğimizi bir kez daha ifade ediyor. Herkesi saygın iş, ilke uygulamaları hâkim kılmak noktasında kararlı olmaya davet ediyoruz. Kamu görevlilerine yönelik yasakların sona ermesini misyonumuz olarak görüyoruz. Yaşasın emek mücadelemiz” dedi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen dayanışma ve kaynaşma programına çok sayıda işçi katılırken, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı yaptığı konuşmada ise, 1 Mayıs İşçi bayramının özel bir gün olduğunu söyleyerek, tüm emekçilerin haklarını savunmaları gerektiğini ve bu savunmalara karşı destek sağlayacağını belirtti.

Belediye çalışanlarından Engin Kaçer ve Murat Çiftçi ise, söylediği birbirinden güzel şarkılar ile salonda bulunan işçilere güzel bir gün yaşattılar.

HABER: SEDA KONUK

Exit mobile version