Selçuk Haber

Selçuk Belediye Başkanı Ülgür Ve Şoförü Ölümden Döndü

Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür Yanan Makam Aracından Son Anda Kurtuldu.

İzmir Adnan Menderes Havalimanından Selçuk istikametine doğru seyir halinde bulunan araç bir anda alevler içinde kaldı.Başkan Ülgür ve şoförü İbrahim Karaca ile Güvenlik Personeli Dursun Tutumlu son anda kendilerini araçtan atarak kurtuldular.

Dün akşam saat 19;45 sıralarında Ankara’dan dönen Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ü, Adnan Menderes Havalimanı’nda makam şoförü İbrahim Karaca ve Dursun Tutumlu karşıladı. Başkan, Ülgür şoförünün kullandığı 1997 model Renault Safrane markalı 35 LAV 55 plakalı makam otomobiliyle Selçuk’a gitmek üzere yola çıktı. İzmir-Aydın Otoyolu, Torbalı Sapağı yakınına geldiklerinde otomobilin motor bölümünden bir anda alevler yükselmeye başladı.

Bunun üzerine Karaca, güçlükle otomobili yolun sağına çekip, durdu. Aracın arka sağ koltuğunda oturan Ülgür’ün kapısının kitlenmesi üzerine güvenlik görevlisi Tutumlu hızlı bir şekilde davranarak kapıyı dışarıdan açıp Başkan Ülgür’ü araçtan dışarıya çıkararak hızla uzaklaştırdılar. Başkan Ülgür ve beraberindekilerin inmesinin ardından otomobil alev topuna döndü. Alevler, İtfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, tamamen yanan otomobil demir yığınına döndü. Başkan Ülgür, büyük bir şans eseri belki de feci bir ölümden döndüklerini ifade ederek düzenli olarak servis bakımları yapılan aracın aniden yanmasına şaşırdıklarını söyledi.

Exit mobile version