Selçuk Haber

Selçuk AKP’de ortak liste kararı alındı

selcuk-akp-tek-aday (1)

Kongreye sayılı saatler kala, iki adayın yarışacağı söylenen seçimde Sema Yeşilçimen yeniden tek aday olarak seçime girecek. İzmir il başkanlığının ve Binali Yıldırım’ın çabaları sonuça verdi. Bayram Bozdemir Binali Yıldırım’ın uzattığı eli geri çevirmeyerek ortak listeye varım dedi.

AK Parti Selçuk ilçe kongresine çift liste ile gidilecek olmasından doğan sıkıntı uzun uğraşılar sonrası tek listeye indi.

İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Koordinatör Milletvekili Mehmet Yüksel ve Milletvekili Ali Aşlık’ın yoğun çabaları sonuçlandı. İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın uzun uğraşısı ve ”Selçuk’ta davullu zurnalı Kongre görmek istiyorum çift liste olursa Selçuk’a gelmem” demesinden dolayı alınan bu kararla Sema Yeşilçimen ile kongreye gidecek olan AK Parti de ortak liste kararı alındı.

Adaylıktan çekilen Bayram Bozdemir kendisini destekleyen ve yoğun ilgi gösteren delegelere teşekkür etti. Bozdemir; “Son ana kadar partinin birlik ve beraberliği icin çaba gosteren yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bizimle beraber hareket eden ve destek olan tüm partililerimizin bundan sonra da sorunlarının takipçisi olacağım bu vesileyle kongremizin Selçuk’umuza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum”  dedi.

 

Exit mobile version