Selçuk Haber

Selçuk AKP’de Bayramlaşma

selcuk-akp-bayramlasma (1)

AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatında Bayramlaşma da partililer bir araya geldi. İlçe Binasında ki Bayramlaşma da İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu.

Başkan Bakıcı 10 Ağustos’ta Hepimize Görev Düşüyor

Selçuk AK Parti İlçe Binasında Partililerle bir araya gelen Başkan Zeynel Bakıcı Parti Üyeleriyle ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Daha sonra salonda bulunanlarla sohbet eden Başkan Bakıcı konuşmasında; Hepimize düşen bir görev var, Selçuk’ta dünden çok daha fazla güce sahibiz, artık elimizde bir belediye var, imkânlarımız uygundur. Dolayısıyla 30 Martta Selçuk halkı bunun işaretini güçlü bir şekilde vermiştir. Çıta yükselmiştir. Bize düşen görevde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 30 Martta aldığımız oy’un üzerinde oy almaktır. O görevin ne olduğunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz, seçimlere çok az bir süre kaldı ve herkesten destek istiyorum. Görevimiz Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmaktır. Hep birlikte cani gönülden koşmak ve gücümüzü burada göstermek zorundayız. Ve bu durumdan herkes sorumludur.

İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Başkan Vekili Osman Başterzi meclis üyeleri ve parti yönetiminin ve parti üyelerinin de hazır bulunduğu bayramlaşmada, Başkan Bakıcı partililerden Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına doğrudan destek ve oy istedi. Hepimize görev düşüyor diyen Bakıcı yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sekiz bin oy’un üzerindeki çıkacak oy hepimizin oyudur, altında çıkacak oy da hepimizin kusurudur dedi.

Bakıcı sözlerine şöyle devam etti; İlçe yönetiminin çabalarını gördüm, çalışmaları da takdirle karşılıyorum, hepimize düşen görev 10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hizmet etmektir. Biz bu anlayışla konuya bakacağız, hepimiz el birliği ile çalışmalıyız ve görevimizi yerine getirmeliyiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elimden geleni yapacağım diyen Bakıcı bu anlayış içerisinde hep birlikte yürüyelim, Allah hepimizin yolunu açık etsin dedi.

Exit mobile version