Selçuk Haber

Selçuk AKP’de 3 Aday Adayı Başvuru Yaptı

SELCUK-AKPARTI (12)

AKP Selçuk Belediye Başkanı aday adayları Halil Düztaş, Osman Başterzi ve Zeynel Bakıcı başvuru dilekçelerini ilçe başkanlığına aynı anda verdiler.

İlçe Merkezinde bir araya gelen 3 aday adayı, birlik ve beraberlik mesajları verip yürüyerek parti binasına geldiler. Burada İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve diğer parti üyelerince çiçeklerle coşkuyla karşılanan aday adayları, parti merkezinin kimi aday gösterirse o kişinin yanında birleşeceklerini el ele tutuşarak gösterdiler.

Adaylık başvuru dosyalarını kabul etmeden önce tüm partilere ve aday arkadaşlarına seslenen AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, aday arkadaşlarının hiçbirinin arasında birbiriyle yarış içerisinde olmadığını, bu sürecin partiye hizmet etme süreci olduğuna vurgu yaptı. Üç arkadaşının da AK Parti’nin Selçuk’ta var oluşuna çok büyük katkıları olduğunu hatırlatan Yeşilçimen; “Dolayısıyla bu 3 aday adayı arkadaşlarımızı AK Parti Selçuk ilçe teşkilatında önümüzdeki süreçte birbirlerine daha çok kenetlenmiş olarak göreceksiniz. Biz diğer partiler gibi birbirimize çelme takan, kırıcı sözler söyleyen bir parti değiliz. Buna emin olun ki, hiçbir aday arkadaşımın birbirleriyle yarış yapacak gibi bir niyeti yoktur, buna da izin vermeyiz. Ben bu anlayışla inanılmaz derecede mutluyum. İyi ki bu yolculuğa hep beraber çıkıyoruz. Emin olun ki, 2014 yerel seçimlerde Selçuk halkının gönlündeki adayla seçimlere gireceğiz ve 30 Mart 2014’te yereldeki iktidarın AK Parti İlçe teşkilatı olacağına inancım tamdır” dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren ve bu seçimlerin mutlaka kazanılması yolunda var gücüyle çalışacakları vurgusunu yapan AK Parti Belediye Başkan aday adayı İşadamı Osman Başterzi, Selçuk’ta, İzmir ve ülke geleninde bir ilki Ak Parti çatısı altında yaşadıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde adaylık başvurusu yaptıklarını ifade etti. Aday arkadaşlarıyla birlikte tek bir ortak amaçlarının olduğunu belirten Başterzi; “Amacımız 2014 yılında yapılacak olan seçimlerde partimizin Selçuk’ta zaferle çıkmasıdır. Benim buradaki hedefim; 25 yıllık CHP iktidarını sonlandırmak için teşkilatımın bir neferi olarak partimin vereceği her görevi koşulsuz yerine getirmektir. Yani ben Osman Başterzi olarak teşkilatımız kimi aday gösterirse göstersin partimin vereceği bütün görevleri yapmaya hazırım. Maddi manevi her şeyimle partimizin emrinde olacağımı söz veriyorum” diyerek 2014 yılında yapılacak seçimlerin Selçuk’a hayırlı olmasını diledi.
 
AK Parti’de tarihi bir gün yaşandığını, yaklaşan yerel seçimler öncesi iki aday adayı arkadaşlarıyla birlikte var olan gücü göstermek olduğunu belirten aday adaylarından İşadamı İnşaat Mühendisi Halil Düztaş “Gerek kişiliğim, gerekse Selçuk halkına hizmet etme arzum üzerine; Bende taşın altına elimi sokmak ve güzel ilçemizi tarihi, doğası, kültürel varlıkları ile yaşanabilir bir kent yapmak için partimizin kurulları doğrultusunda bu göreve talibim. Her zaman gurur duyduğum ve çatısı altında bulunduğum partimin kurulları 2014 yerel seçimlerinde bana nerede görev verirse sonuna kadar çalışmaya hazırım. Çünkü benim amacım AK Parti’nin yerelde ve genelde iktidar olmasıdır” dedi.

SELÇUK’TA 2009 YILINDA BAŞLAYAN BİR SÜREÇ, 2014’TE İKTADARLA TAMAMLANACAK

2009 yılında Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olan ve çok az bir farkla seçimi kaybeden Dr.Zeynel Bakıcı da, Selçuk ilçesi ve Selçuk halkı için bir kez daha bu yola çıktığı vurgusunu yaptı. Seçim sürecinin başladığını, aslında bu sürecin 2009 yılında başladığını hatırlatan Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday adaylarından Dr.Zeynel Bakıcı; “Biz bu süreç içerisinde elde etmemiz gereken noktayı elde edemedik. Şimdi diyoruz ki; elde edilmesi gereken noktayı halkımız için, Selçuklu için ve bütün hemşerilerimiz için elde edeceğiz ve burada da en iyi hizmeti herkese göstereceğiz” dedi.
 Çok zor bir süreçten geçtiklerini, bu süreçte partisinin ve tüm hemşerilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istediğini belirten Bakıcı; “Burada aynı zamanda saygı duyduğu iki arkadaşım var. Onlarla birlikte kol kola bu hedefe yürüyeceğimize ve bunu da en iyi şekilde yerine getireceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Selçuk halkının da buna inandığına eminim arkadaşlar. Bizler bu düşüncelerle bir yola çıkıyoruz. Bize bu görev verilirse en iyi şekilde yerine getireceğimi, ancak teveccüh arkadaşlarımdan yana olursa da biz o zaman o arkadaşlarımızı destekleyerek yine görevimizi yerine getiririz. Benim inancım yüreğinde sevgi olan, yüreğinde inanç olan, yüreğinde adalet olan, yüreğinde Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş olan herkesin bunu destekleyeceği yönündedir. Biz yolumuza çıkıyoruz, Allah; bize gayret ve güç versin, yardım etsin diyoruz. Bizler hiç bir ayrımcılığa, ötekileştirmeye girmeden bu yolda adımlar atacağız” diyerek kendi partisinden aday adayı olan arkadaşlarına ve diğer partilerdeki aday adayı arkadaşlarına bu süreçte başarılar diledi.

Exit mobile version