Selçuk Haber

Selçuk ADD Yeni Yönetimi Belli Oldu

tuncay-kirec

Atatürkçü Düşünce Derneği Olağan Genel Kurul toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Çarşaf listeyle yapılan seçimde, en çok oyu mevcut Başkan Tuncay Kireç ve ekibi aldı.

Divan Başkanlığını Yeminli Mali Müşavir Nuri Caferoğlu’nun yaptığı Olağan Genel Kurul toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Dernek Faaliyet raporunun okunmasıyla devam eden genel kurulda gündem maddeleri görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Tüzük gereği çarşaf listeyle yapılan seçimlerde mevcut Başkan Tuncay Kireç ve ekibi yeniden ADD yönetimine seçildi. Çarşaf listede yer alan isimler şöyleydi: Tuncay Kireç, Anıl Kırar, Serdar Kurtuluş, Kamer Aydın, Serpil Ayhan, Cemal Çelik, Serdal Bayraktar, Himmet Yatkın, Mustafa Kemal Çilengir, Eyüp Kılınç, Taner Uzun, Nurettin İnce, Naci Aydın.

Buna göre mevcut Başkan Tuncay Kireç ve ekibi en çok oyu alarak Atatürkçü Düşünce Derneğinin yönetim kurulu seçildiler. ADD Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ve görev dağılımı şöyle: Başkan Tuncay Kireç, Başkan Yardımcısı Anıl Kırar, Sayman Cemal Çelik, Yazman Serpil Ayhan, Yönetim Kurulu üyesi Serdal Bayraktar, Kamer Aydın ve Serdar Kurtuluş. Denetleme Kurulu Üyeleri Erdem Yurtkulu, Hüseyin Ok ve Talat Kimsesiz.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version